OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Barn er bra!-festival 11.-15.oktober - for, av og med alle barn!

Vi gleder oss til en super festival på fem forskjellige steder i Haugesund til høsten!

Påmelding fra 6.september!

Meld deg på Barn er bra!-festivalen her

Ledere: påmeldingen for ledere er i gang på denne siden. Gå inn på linken:  «Ledere»

Kjære alle barn i Haugesund og omegn!
Vi gleder oss til å lage verdens beste Barn er bra!-festival sammen med deg. For det er sånn det er. Festivalen er for, av og med alle barn! Vi voksne skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli kjempekjekt. Dette er en viktig festival. Fordi dere som barn har så mye bra saker og ting dere gjør, tenker på og gir oss alle. På festivalen skal vi gjøre viktige ting alle sammen på en gang, og i forskjellige aktiviteter og alle sammen hver for seg.

Alle barn fra 1.-7.klasse inviteres til å delta på barnas egen festival, Barn er bra! Festivalen samles i år på litt forskjellige steder. I Rossabø kirke, Skåredalen kulturhus, Vår Frelsers menighetshus, Bleikemyr bydelshus og i Udland kirke.  En festival, men vi samles på forskjellige steder for å ikke være så mange i samme rom.

Når brosjyren kommer kan du lese program for dagene og om forskjellige aktiviteter du kan velge mellom og hvor du har lyst til å være under festivalen. Da må du både se på hvilken aktivitet du ønsker og hvor den finnes. Påmelding starter 6. september og påmeldingslink blir lagt ut på denne siden. Det koster 600 kroner (550  for søsken).  Samtidig opplyser vi om støtteordninger for de som ikke kan betale. Om du har spørsmål så ta kontakt.

Vi har mange ungdommer og voksne som skal sørge for at du er trygg og har det bra på festivalen. Om det er noe spesielt du tenker at vi må hjelpe til med kan vi få til dette også. Er det noen av dere som lurer på om dere har penger nok til å delta, så vil vi gjerne høre fra deg. Alle barn skal få muligheten til å delta på Barn er bra!

Håper å se deg på festival.

Vennlig hilsen festivalsjefen
Tom Landås

Hei, vi er Barnas Råd!

…det er vi som er med og bestemmer på festivalen!

Vi har planlagt festivalen sammen med de voksne helt fra vi ble valgt til å være Barnas Råd på festivalen i fjor. Dette er verdens beste festival for barn. Vår egen festival.

Vi gleder oss veldig til en høstferie med festival og håper at du også blir med!

Barnas Råd

Til toppen