OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Barn er bra!-festivalen

9.- 13.oktober 2023

Kjære alle barn i Haugesund og omegn! Vi gleder oss til å lage verdens beste Barn er bra!-festival sammen med deg. For det er sånn det er. Festivalen er for, av og med alle barn! Vi voksne skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli kjempekjekt. Dette er en viktig festival. Fordi dere som barn har så mye bra saker og ting dere gjør, tenker på og gir oss alle. På festivalen skal vi gjøre viktige ting alle sammen på en gang, og i forskjellige aktiviteter og alle sammen hver for seg. Alle barn fra 1.-7. klasse inviteres til å delta på barnas egen festival, Barn er bra!

Aktiviteter

Her kan du se alle aktivitetene du kan velge mellom, og hvor de er.

Påmelding

Gå til knappen for påmelding om du vil delta på festivalen i 2023.

Pris

Det koster 600 kroner og 550 kroner for søsken.
Er det noen av dere som lurer på om dere har penger nok til å delta, så vil vi gjerne høre fra deg. Alle barn skal få muligheten til å delta på Barn er bra!

Vi har mange ungdommer og voksne som skal sørge for at du er trygg og har det bra på festivalen. Om det er noe spesielt du tenker at vi må hjelpe til med kan vi få til dette også. Festivalledelsen og Barnas Råd, fesitvaldeltakeres egen arbeidsgruppe, håper å se deg på festival. Om du har spørsmål så ta kontakt. Velkommen!

Vennlig hilsen festivalsjefen
Tom Landås

Til toppen