Publisert 14.10.2021

Stopptober er en nasjonal snus- og røykesluttkampanje som er utviklet av Helsedirektoratet. Frisklivssentralen har oppstart av snus- og røykesluttkurs 27. oktober kl. 18.00.

Publisert 07.10.2021
Vaksinesprøyte settes i armen på helsearbeider

Nå kan du bestille tid for vaksine mot sesonginfluensa. I år som tidligere år tilbyr Haugesund kommune denne vaksinen til risikogrupper. Les mer om dette under.

Publisert 07.10.2021

TV-aksjonen NRK har vært arrangert hver høst siden 1974 og regnes som verdens største dugnad. I år går pengene til Plan og deres arbeid med å bekjempe barneekteskap.

Publisert 06.10.2021

"Eldre ut på middag" er et smakfullt tilbud til de over 65 år i Haugesund kommune, og er gjort mulig i samarbeid med byens restauranter og tilskudd fra Statsforvalteren i Rogaland. Tilbudet fungerer slik at du kjøper en middagsbillett til 125 kr og bruker denne til å bestille en god middag på en av byens mange restauranter.

Publisert 06.10.2021

I tiden som kommer vil sjøørret vandre opp i elver og bekker for å gyte. Her vil den nyklekte fisken oppholde seg fram til den har vokst seg stor nok til å vandre ut i havet. Senere vil den vende tilbake til elvene og bekkene for å formere seg og syklusen gjentar seg.

Publisert 04.10.2021

Organisasjoner, interessegrupper og andre som arbeider for å fremme trivsel og miljø blant de eldre, kan søke om midler. Tiltak med varig verdi vil bli vurdert ekstra positivt.

Publisert 30.09.2021
Område en bør vise aktsomhet når det gjelder spredning av Havnespy

Det er oppdaget en fremmed innvandret art i Karmsundet mellom Haugesund og Karmøy. Didemnum vexillum også kalt Havnespy er funnet flere steder.

Publisert 30.09.2021

Haugesund kommune har nå tatt i bruk eDialog. Det betyr at du nå kan sende oss brev og dokumenter elektronisk på en sikker måte.

Publisert 28.09.2021

Haugesund kommune deler hvert år ut kulturstipend, kulturpris, idrettsstipend og idrettspris til personer som har utmerket seg og gjort en betydningsfull innsats innen sitt område. Nå kan du sende inn forslag på aktuelle kandidater.

Publisert 23.09.2021

Nå kan du melde deg på kurset "Mitt liv, mine valg" som starter opp 4. oktober. Kurset er for deg som har psykiske helseplager og/eller rusutfordringer og ønsker å mestre hverdagen din for bedre livskvalitet.