Publisert 16.08.2022

De som er glad i dagsturer, har ekstra mye å se frem til. Haugesunds første dagsturhytte er snart under oppføring på Vibrandsøy og skal etter planen være klar for besøk allerede i oktober/november. Enda en dagsturhytte er på gang og denne skal plasseres på Buafjell.

Publisert 16.08.2022

Elevene ved de ulike skolene i Haugesund kommune møter etter følgende plan torsdag 18. august.

Publisert 15.08.2022

Det har i sommer vært et nytt utbrudd av fugleinfluensa i Haugesund kommune. Dette har ført til flere observerte døde og syke fugler ved Kvalsvik.

Publisert 15.08.2022

Hva hadde vel Haugesund kommune vært uten de ansatte som daglig står til tjeneste for innbyggerne. I denne serien møter du noen av dem.

Publisert 11.08.2022
Kvinne som trener ute i naturen.

Frisklivstrening er et kurs der du gjennom teori og praksis får kunnskap og ideer om hvordan du kan bli mer fysisk aktiv i din hverdag. Helsedirektoratets anbefalinger danner utgangspunktet for kurset.

Publisert 10.08.2022

Er du redd for å falle? Eller har du opplevd å falle den siste tiden? Fysio- og ergoterapitjenesten i Haugesund kommune tilbyr gruppetrening for eldre som bor hjemme og ønsker å få en bedre balanse.

Publisert 08.08.2022
Har du klippet hekken?

Nå er det atter hekketid og da snakker vi ikke om den sorten som angår byens fugler! Neste uke er det skolestart for de minste og vi håper at alle vil hjelpe til med å gi barna våre en trygg vei til skolen.

Publisert 01.08.2022
Norwegian ArchFest samler et spekter av stemmer for å undersøke identitet, roller og makt i byutviklingen.

Arkitekturfilmfestivalen Norwegian ArchFest arrangeres av Haugesund kommunes Enhet for Byutvikling 21. - 23. august, i samarbeid med Den norske filmfestivalen i Haugesund, Holon Arkitektur og Vikanes Bungum Arkitekter.

Publisert 01.08.2022

Publisert 29.07.2022

Er du ny student i Haugesund? Haugesund kommune tilbyr studenter som melder flytting til byen et stipend.