Publisert 06.05.2022

Vil du være med å gjøre Rikssamlingsjubileet til en uforglemmelig feiring?

Publisert 05.05.2022
Nå kan du kjøpe hagesekk til hageavfall hos Servicesenteret

HIM tilbyr nå en henteordning for hageavfall til alle husholdningskunder. For å levere hageavfall må du kjøpe hagesekk, som leveres sammen med restavfallet.

Publisert 04.05.2022
Markering av frigjøringsdagen den 8. mai ved de falnes gravsted

I år som tidligere år vil Norges Forsvarsforening markere frigjøringsdagen den 8. mai. Her finner du program for Haugesund, Tysvær og Karmøy.

Publisert 04.05.2022
Illustrasjonsfoto av barnehender som holder hendene mot hverandre og oppå hverandre.

Frivillige organisasjoner kan få støtte fra IMDi til prosjekter, enkelttiltak eller aktiviteter som bidrar til å øke arbeids- og samfunnsdeltakelsen blant innvandrere og deres barn.

Publisert 03.05.2022

Her er programmet for 17. mai 2022.

Publisert 29.04.2022

Fra lørdag 7. mai til mandag 16. mai arrangerer vi #sammenpåtur kampanje i Haugesund.

Publisert 29.04.2022

Vi begynner nå å nærme oss målet med ferdigstillelse av leilighetene på Risøytunet og håper det kan bli gode boliger og ett godt bomiljø for de som nå er kommet til byen for å bo trygt og godt her. Kommunens mål er at alle skal bo trygt og godt i Haugesund – og nå spesielt de som kommer som flyktninger til vårt land og vår by.

Strømlinjer

Regjeringen har opprettet en tilskuddsordning for frivillige organisasjoner som følge av de ekstraordinære strømprisene.

Publisert 25.04.2022
Når det er ekstra tørt kontrollerer brannvesenet våre friområder som et ledd i beredskapsarbeidet.

På grunn av en lang periode med tørt fint vær og lite nedbør har brannfaren økt betydelig.  I perioder uten nedbør øker skogbrannfaren raskt og et lite bål kan fort utvikle seg til en stor skogbrann. Brannvesenet tar uanmeldte kontroller i friområder og oppfordrer alle til å vise stor grad av forsiktighet.

Publisert 19.04.2022

Vi har gleden av å informere at Ida Høines har blitt tildelt 5.000 kroner i stipend fra Nye Bølger.