Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom deg og www.haugesund.kommune.no hver gang du ser på en av sidene våre. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke til å identifisere deg som person. Informasjonskapselene samler informasjon om brukerens besøk på nettsiden.

Statistikk om bruk betyr for eksempel når brukeren sist besøkte siden. Denne informasjonen blir igjen brukt for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Informasjonskapselen inneholder en tilfeldig generert ID som brukes til å gjenkjenne nettleseren når en bruker besøker en side. Informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon og brukes kun til statistikk på bruk av siden

Spørreundersøkelser
I perioder gjennomfører vi valgfrie spørreundersøkelser for besøkere på nettstedet. For å forhindre at du blir spurt flere ganger om å delta i samme spørreundersøkelse, lagrer vi informasjon om dette i en informasjonskapsel. Informasjonen lagres i dagene den enkelte undersøkelsen varer.

Søk
Vi lagrer informasjon om søkeord og valg du benytter i søkefunksjonen på www.haugesund.kommune.no. Vi bruker informasjonen til å bedre innhold og navigasjon for brukere av nettsidene. Bruksmønster og statistikk fra søk kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, som for eksempel IP-adresse. Henvendelser om personvernerklæringen rettes til Haugesund kommune via .