Publisert 19.09.2022
På Gamle Slaktehuset finner du Åpen Zone

Haugesund kommune ønsker å gi tilbud til elever som er rammet av streik.

Publisert 16.09.2022

Nyskapingsuka fra 26. til 30. september er en uke med inspirerende og lærerike arrangementer som skal styrke og fremme innovasjon og vekst i Haugesundregionen. Et av arrangementene er Bærekraftskonferansen "Sammen om grønne muligheter"   i Maritim Hall Auditorium onsdag 28. september.

Publisert 16.09.2022

Se godt på disse damene! De har stått på sent og tidlig den siste tiden for å rigge til en ny måte å organisere Hjemmetjenesten i Haugesund kommune på.

Publisert 14.09.2022

Under yrkesmessen i Tysvær Arena 13. og 14. september traff vi flere stolte helsemedarbeidere som representerte Haugesund kommune. Møt vernepleierne Henriette og Maria som deler en spesiell historie med utspring fra nettopp yrkesmessen!

Publisert 14.09.2022

Det er gjort nye funn av den fremmede arten Didemnum vexillum (havnespy) i Smedasundet, rundt Vibrandsøy og Risøy og nord ved Kvalsvik.

Publisert 13.09.2022
Forstørrelsesglass og diagram

Haugesund kommune er nummer 25 blant landets kommuner på kommunebarometeret for 2022. Kommunebarometeret (KB) er en måling som publiseres av Kommunal Rapport hvert år. Her rangeres kommunene etter 151 nøkkeltall, på tvers av 12 ulike sektorer.

Publisert 12.09.2022
Signe Kjetland jobber som ungdomslos i forhold til unge med skolefravær og psykososiale vansker.

Signe Kjetland tenker ofte at hun har verdens beste jobb. Spesielt de dagene hun får høre om nye vennskap, og at ungdommen kom hjem fra skolen med et stort smil.

Publisert 06.09.2022
Ny byutviklingssjef fra januar 2023

Camilla Hovland (43 år) er ansatt som byutviklingssjef i Haugesund kommune. Hun tar over etter Elisabeth Kynbråten og starter i jobben i januar 2023.

Publisert 25.08.2022

Astrid Håland har jobbet i Haugesund kommune siden 1991. På disse årene har hun rukket å jobbe med mye forskjellig, og er i dag enhetsleder ved Haraldsvang omsorgssenter og Vardafjell sykehjem.

Publisert 16.08.2022

De som er glad i dagsturer, har ekstra mye å se frem til. Haugesunds første dagsturhytte er under oppføring på Vibrandsøy og skal etter planen være klar for besøk allerede i oktober/november. Enda en dagsturhytte er på gang og denne skal plasseres på Buafjell.