Publisert 01.12.2022

Intensjonen er at prisen skal kaste glans på og virke motiverende på et synlig bevis på at Haugesund kommune verdsetter det bidraget som gjør kommunen til et godt bosted for flest mulig.

Publisert 30.11.2022
Bilde av opplyst rådhus i Haugesund.

Haugesund er en av 2000 byer over hele verden som 30. november markerer sin motstand mot dødsstraff.

Publisert 30.11.2022
Helseminster Ingvild Kjerkol yunder besøket hos barnevernstjenesten i Haugesund kommune.

Tirsdag 29. november besøkte helseminister Ingvild Kjerkol og representanter fra Stortinget Haugesund kommune.

Bilde Haugesund rådhus

Her finner du partienes budsjettforslag og protokoll fra formannskapet onsdag 23. november 2022.

Publisert 24.11.2022

Haugesund kommune ønsker alle velkomne til å benytte seg av løpebanene på Haugesund friidrettsstadion gjennom vinteren.

Publisert 24.11.2022

De brenner for renholdsfaget og har begge erfart hvor viktig jobben er for både språk og personlig utvikling. Møt Senada Selimovic (47) og Lorna Hettervik (45) i renholdsavdelingen i Haugesund kommune som gleder seg til å feire Renholdernes dag.

Publisert 21.11.2022

Barna hjelper brannvesenet å trygge julen!

Publisert 21.11.2022
Nytt nærmiljøanlegg ved Kyvikdalen barnehage

At barn og unge skal ha det bra i Haugesund kommune, er vi alle enige om. Da er det viktig med områder for lek og moro. I Kyvikdalen øst for barnehageområdet har kommunen laget ny fotballøkke og lekeområde som er tilgjengelig for alle.

Publisert 18.11.2022

Ser du ikke skogen for bare trær, sier du? Akkurat det slipper vi å bekymre oss for på en liten stund. Men ta gjerne turen og sjekk de gjennomsiktige skiltene vi har satt opp!

Publisert 17.11.2022

Drop-in Psykisk Helse er et lavterskeltilbud for deg som har utfordringer med å mestre hverdagen. Å oppleve at livet byr på utfordring, er på mange måte en naturlig del av det å være menneske. Noen ganger kan det blir for mye.