Publisert 11.01.2022
Illustrasjonsfot av baller i en idrettshall

Nå kan du søke om arrangements- og treningstider i de kommunale anleggene for neste skoleår.

Publisert 10.01.2022

Regjeringen har tildelt Haugesund kommune nesten 8,5 millioner kroner som skal viderefordeles til lokalt næringsliv gjennom den kommunale kompensasjonsordningen.

Publisert 10.01.2022

I regi av prosjektet "Trygge foreldre på Haugalandet" inviterer vi nå alle småbarnsforeldre til kurs. Trygge Foreldre på Haugalandet har som mål å hjelpe alle foreldre til å bli tryggere i møte med små og store utfordringer i foreldrerollen, slik at foreldre og barn kan få enda større mulighet for å kjenne glede og nærhet til hverandre i hverdagen.

Publisert 07.01.2022

Nye vektberegninger medfører at brua over til Bakarøy har gått fra å være klassifisert som en Bk10-veg til den nye bruksklassen Bkt8. I den forbindelse har det blitt satt opp nye trafikkskilt med aksellastgrense på 8 tonn.

Publisert 06.01.2022

Fra og med mandag den 10. januar kan du ta koronavaksine på ditt lokale apotek. Du kan bestille time allerede i dag!

Publisert 05.01.2022

Torsdag 6. januar er Trafikkofrenes dag i Rogaland, og vi inviterer deg til å bli med på en digital lysmarkering.

Publisert 03.01.2022

Hos Haugesund Parkering kan du bestille p-kort (månedskort, årskort, studentkort og boligsonekort) og få informasjon om parkering i Haugesund.

Publisert 22.12.2021

Nå kan du melde deg på kurset "Mitt liv, mine valg" som har oppstart 24. januar og 25. april. Kurset er for deg som har psykiske helseplager og/eller rusutfordringer og ønsker å mestre hverdagen din for bedre livskvalitet.

Publisert 21.12.2021

Fredag kveld i forrige uke fikk brannvesenet melding om at det hadde oppstått brann på den gamle brannstasjonen i sentrum. Takket være en iherdig innsats fra brannvesenet kom verken naboer eller nærliggende bygninger til skade. Brannsjef Jan Ove Solstrand forteller om det storstilte slukningsarbeidet.

Publisert 21.12.2021

Pristildelingsutvalget i Haugesund kommune har besluttet å tildele idrettsstipend for 2021 til Ørjan Rødland Vaage og West Coast Insanity.