Publisert 22.10.2021

9. til 19. juni neste år feirer vi at Harald Hårfagre, under det legendariske slaget i Hafrsfjord i år 872, beseiret sine motstandere og ble Norges første konge. Jubileet markerer at det er 1150 år siden disse viktige begivenhetene og feires i samarbeid med Rogaland fylkeskommune og kommunene Haugesund, Karmøy, Sola og Stavanger.

Publisert 18.10.2021
Rektor Ingolf Helland ved Brakahaug skole i Haugesund kommune

Fredag 8. oktober ble det nye bygget på Brakahaug skole offisielt åpnet av rektor Ingolf Helleland. Bygget har vært i bruk en stund, men på grunn av korona har åpningen vært utsatt.

Publisert 07.10.2021
Vaksinesprøyte settes i armen på helsearbeider

Hvis du har behov for influensavaksine ber vi deg ta kontakt med din fastlege eller apotek. Kommunen har ikke lenger vaksinering mot årets sesonginfluensa. Vi vaksinerte i uke 45.

Publisert 30.09.2021
Område en bør vise aktsomhet når det gjelder spredning av Havnespy

Det er oppdaget en fremmed innvandret art i Karmsundet mellom Haugesund og Karmøy. Didemnum vexillum også kalt Havnespy er funnet flere steder.

Publisert 06.09.2021

Ungdom i alderen 12–15 år (må ha fylt 12 år) tilbys nå koronavaksinasjon ved Vaksinesenteret på Svehaugstemmen 2.

Publisert 15.07.2021
Du får digital post via Digipost eller e-Boks

Det er gode nyheter at flere tar i bruk digital postkasse. Da får du brev direkte fra stat og kommune i denne.

Publisert 19.01.2021

Er du ny student i Haugesund? Haugesund kommune tilbyr studenter som melder flytting til byen et stipend.