Bilde fra Steinsfjellet på Haugesunds tak

Fra og med 13. desember og ut året vil vi fjerne hogstmodent tømmer som er plantet på og rundt Steinsfjellet. Dette vil utgjøre cirka 850 kubikk med tømmer. 

Etter flere år uten lys har fontenen nå fått tolv nye lyskastere. Arbeidet er en del av et stort samarbeidsprosjekt i Knut Knutsens OAS gate fra Maritim utescene og helt opp til Kirkegata og Rådhusgaten.

Den siste tiden har vi jobbet med å spyle Haraldsstøtta og i dag skal toppen spyles. Med dette er den omfattende vaskejobben ferdig, og riksmonumentet er klart for å feire rikssamlingsjubileum i 2022.

På grunn av et nytt synkehull vil Åsbygata bli stengt fra 22. november til 17. desember.

I dag begynte Vassbakk & Stol å kjøre steinmasser fra Flotmyr til synkehullet. Steinmassene er overskudd fra prosjektet i Stavangergata. Selve tunnellen er nå tettet og arbeidet med å fylle opp krateret er påbegynt.

Fra slutten av november og ut året vil vi fjerne trær som er plantet på og rundt Vardafjellet. Dette utgjøre nærmere 1000 kubikk med tømmer som har vært klar til å hogges en stund.

Dere har sikkert lagt merke til at vegavdelingen i Haugesund kommune jobber hardt om dagen, men hva driver de på med?

Park avdelingen utvider i disse dager sansehagen ved Haraldsvang sykehjem. 

Fra og med 02.06.21 vil det bli utført arbeid som medfører vegstenging i Strandgata og Haraldsgata.

Illustrerer arbeid med gravemaskin

I perioden 01.06 - 30.09.21 vil det pågå vegarbeid i Torggata, Sørhauggata og Skjoldavegen. Arbeidet vil medføre vegstenging.