OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Flotmyr

Masseutskifting og VA-anlegg - Flotmyr

Totalentreprise
Budsjettet er på 100 millioner kroner

I videoen over kan du se fremdriften på Flotmyr fra mars til august 2022.

Haugesund kommune byggemodner den nordlige delen av Flotmyr i tråd med gjeldende områdeplan. Forurenset masse skal fjernes og erstattes med nye bæredyktige masser. Det legges nytt hovedledningsanlegg for vann- og avløp. Dette dimensjoneres for hele Flotmyrområdet.

Det byggemodnes totalt for fire nye tomter hvorav den ene skal brukes til nytt folkebad. De øvrige tomtene planlegges for salg.

Kontaktperson
Thomas Haugen
prosjektleder Haugesund kommune
E-post: thomas.haugen@haugesund.kommune.no

Aktuelt

 • 08.03.2023

  Stengning av Leirangergata

  I forbindelse med arbeidene ved prosjekt Flotmyr Masseutskiftning og VA-anlegg skal det utføres en tilkobling av overvann- og spillvannsledninger i Leirangergata. Dette medfører til ett behov for stengning av Leirangergata i 3 til 4 uker fra og med 13. mars 2023.
 • 08.03.2023

  Konkurrerer om folkebad og kulturskole

  Haugesund kommune inviterte i januar 2023 til deltakelse i konkurranse om samspillsentreprise for Haugesund folkebad og kulturskole.
 • 26.10.2022

  Droner i området

  Vi er allerede kommet langt i prosessen med masseutskifting på Flotmyr. Til informasjon vil vi med jevne mellomrom flyr vi med drone over området.
Til toppen