OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Massutskiftning


 

    

Flotmyr

Masseutskifting og VA-anlegg - Flotmyr

Totalentreprise
Budsjettet er på 100 millioner kroner

I videoen over kan du se fremdriften på Flotmyr fra mars til august 2022.

Haugesund kommune byggemodner den nordlige delen av Flotmyr i tråd med gjeldende områdeplan. Forurenset masse skal fjernes og erstattes med nye bæredyktige masser. Det legges nytt hovedledningsanlegg for vann- og avløp. Dette dimensjoneres for hele Flotmyrområdet.

Det byggemodnes totalt for fire nye tomter hvorav den ene skal brukes til nytt folkebad. De øvrige tomtene planlegges for salg.

Kontaktperson
Thomas Haugen
prosjektleder Haugesund kommune
E-post: thomas.haugen@haugesund.kommune.no

Aktuelt

 • 26.10.2022 Dronebilde av Flotmyr - masseutskifting

  Droner i området

  Vi er allerede kommet langt i prosessen med masseutskifting på Flotmyr. Til informasjon vil vi med jevne mellomrom flyr vi med drone over området.
 • 08.07.2022 Korttidsparkeringer i Leirangergata.

  Alt ligger til rette for suss og buss

  "Suss & buss" har vært arbeidstittelen på prosjektet. Nå ligger alt til rette for akkurat det - først suss og så buss. Eller kanskje det først er buss og deretter suss...
 • 16.06.2022

  Miljøambisjoner på Flotmyr

  Haugesund kommune har helt klare miljøambisjoner for arbeidet på Flotmyr. Her står det noe om hvordan Vassbakk & Stol har løst dette i arbeidet som nå pågår.
Til toppen