OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Flotmyr

Folkebad og kulturskole

Haugesund kommune er nå ferdig med å byggemodne området hvor vi skal bygge folkebad og kulturskole.  Vi har er nå inne i en samspillsfase sammen med Skanska. 

Samspillfasen som er på 10 måneder er den perioden der byggherre sammen med arkitekter, rådgivere og brukere sammen skal finne den aller beste løsningen for folkebad og kulturskole. Etter planen skal bygget være ferdig nærmere sommeren 2026.

Arbeidet som er gjort

Vi har gjort dette i tråd med gjeldende områdeplan. Forurenset masse skal fjernes og erstattes med nye bæredyktige masser. Det er lagt inn nytt hovedledningsanlegg for vann- og avløp. Dette er dimensjonert for hele Flotmyrområdet.

Det er byggemodnet totalt for fire nye tomter hvorav den ene skal brukes til nytt folkebad. De øvrige tomtene planlegges for salg.

Kontaktperson
Thomas Haugen
prosjektleder Haugesund kommune
E-post: thomas.haugen@haugesund.kommune.no

Aktuelt

Til toppen