Siv Marie bader hele året

Siv Marie Øyjord har lagt et spennende år i Haugesund kommune bak seg. Som leder for den nye avdelingen Psykisk helse barn og unge har hun stått i bresjen både for flytting og å samle tjenestene under ett tak på Helsehuset. Da kan det passe godt å koble av med et utendørs bad av og til! 

Bilde av Sive Marie Øyjord som leder avdelingen Psykisk helse barn og unge - Klikk for stort bildeSiv Marie Øyjord leder avdelingen Psykisk helse barn og unge. Privat

Navn: Siv Marie Øyjord  

 Alder: 40 år  

Bosted: Haugesund (opprinnelig fra Etne)  

Interesser:  
Helårsbading, fotball, lesing, trening og reising  

Hvilken jobb har du? 
Avdelingsleder Psykisk helse barn og unge  

Hvor lenge har du 
jobbet i Haugesund kommune?  
Startet i jobben våren 2023

Fortell litt om 
arbeidsoppgavene dine? 
Nå i oppstarten har det vært veldig mange varierende arbeidsoppgaver. Det har vært fokus på flytting, og på å få etablert en ny avdeling. I denne oppstarten har arbeidsoppgavene vært å samle gjengen, lage strukturer, spre informasjon til alle samarbeidspartnere, og å se på hvordan vi internt i teamet skal utvikle avdelingen og fagplanen vår. Masse spennende vil jeg si.     

Hva er ekstra viktig for deg i jobben din? 
Å sikre at barn, unge og foreldre i Haugesund kommune får rask og god oppfølging når de står i ulike vanskelige situasjoner. Og være kreativ i hvordan vi kan strukturer og organiserer dette arbeidet best mulig. Jeg har en særinteresse i samarbeidsstrukturer, og jobber mye med hvordan vi kan jobbe sammen for å gi samordna og helhetlig hjelp til de som trenger det.  

Beskriv en god arbeidsdag for deg?
Når jeg har hatt en god arbeidsdag, har jeg klart og skapt nye strukturer som legger til rette for mine ansatte, og som gjør arbeidshverdagen deres enklere. Jeg har også hatt god tid til alle, slik at de har blitt møtt og fått drøftet det de lurer på. I tillegg har jeg kommet på noen nye faglige ideer som jeg gjerne vil prøve å realisere.