Livssynsnøytralt seremonirom

Et seremonirom er et livssynsnøytralt rom som kan benyttes til blant annet gravferdsseremonier og vielser. Seremonirommet kan derfor benyttes til seremonier for alle religioner og for religionsløse

Haugesund kommune har lokaler til disposisjon til livssynsnøytrale seremonier i Storsalen ved Bleikemyr bydelshus. Seremonirommet er fleksibelt utformet med mulighet for sitteplasser for 120 personer i stoler. Rommet har også en teleskop tribune som utvider setekapasiteten med 99 seter. Totalt 219. Lokalet har enkel tilgang for pårørende / publikum. Bygget er tilpasset funksjonshemmede og universell utforming er ivaretatt med enkel tilgang både for rullestolbrukere og for mennesker som er dårlig til beins.

Hvem kan bruke seremonirommet?

Seremonirommet kan benyttes av personer som ønsker navnefest, dåp, konfirmasjon, vigsel eller gravferd, enten man er knyttet til et trossamfunn eller om man ikke ønsker et religiøst innhold i seremonien.

Hva koster det å leie?

Brukere av seremonirommet skal ikke betale husleie. Fri bruk av rommet gjelder bare selve seremonien og ikke selskapet/festen knyttet til denne. Her gjelder egne priser jfr. Bleikemyr bydelshus sin prisliste. Det er avsatt ei tidsramme på maksimum 4 timer til selve seremonien.

Hvordan leie?

Bleikemyr bydelshus har ansvaret for at lokalet til enhver tid er i god stand til formålet. Det er Bleikemyr bydelshus som har oversikt over kapasitet/utleie og gir tilgang til bruk av huset. På nettsiden til Bleikemyr bydelshus finner du kontaktinformasjon og booking/bestilling. Avtale om bruk skal skje minimum fire dager før arrangementet skal gjennomføres.