Bussbillett til 1 krone for én time

 I ukene før og etter 1. oktober gir Rogaland fylkeskommune og Bymiljøpakken deg en gyllen mulighet til å prøve bussen så mye du vil i hele Rogaland.  Det betyr at du kan reise så mye du ønsker i én time for 1 krone per gang.

Les mer …

Utskrift

Det kan bli full storm fredag ettermiddag

Fredag ettermiddag og kveld er det ventet kraftige vindkast i Rogaland og østafjells, lokalt opp mot 30-40 meter i sekundet. De sterkeste vindkastene ventes nær kysten og i fjellet. Natt til lørdag vil det også bli kraftige vindkast i innlandet. Det er sendt ut et farevarsel på oransje nivå (det nest høyeste aktsomhetsnivået).

Les mer …

Utskrift

Lærlinger og foresatte besøkte rådhuset

Denne uken inviterte rådmann og personalsjef første års lærlinger og foresatte til en hyggelig sammenkomst på Haugesund rådhus. Rådmann Ole Bernt Thorbjørnsen begynte med å ønske alle velkommen. Han kunne fortelle at det i år var 24 førsteårs lærlinger.

Les mer …

Utskrift

Tilbud om gratis HPV-vaksine

HPV-vaksine har vært et tilbud til jenter i 7. klassetrinn siden skoleåret 2009/2010. Fra høsten 2018 får gutter tilbud om HPV-vaksine. Det gir lik mulighet for gutter og jenter til å beskytte seg mot kreft som skyldes HPV (Humant papillomavirus). Nesten alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes et virus som heter humant papillomavirus (HPV). HPV smitter ved seksuell aktivitet og er svært vanlig. Derfor får nå kvinner født i 1991 eller senere tilbud om gratis HPV-vaksine. 

Les mer …

Utskrift

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår