Når og hvor kan jeg stemme

Kort fortalt

• Her er en oversikt over de stedene og tidene du kan stemme under Stortingsvalget i 2021.
  • Les om valget på valg.no

Tidligstemming fra 1. juli - 9. august

Tidligstemming foregår ved Servicesenteret (Kirkegata 85) i åpningstiden klokken 09.00 - 14.00 på hverdager.

Forhåndsstemming fra 10. august - 10. september

Servicesenteret
Tirsdag 10. august - fredag 10. september klokken 07:00 - 14:00 på hverdager

Haraldsgata 76
Tirsdag 10. august - fredag 10. september klokken 12:00 - 21:00 på hverdager

• lørdager 10:00 - 15:00
  • søndag 5. september 12:00 - 16:00

Vi oppfordrer flest mulig til å forhåndsstemme ved årets valg for å begrense smitterisiko på grunn av koronapandemien. Vi vil sørge for godt smittevern i forhåndsstemmelokalet.

Du kan fritt bestemme om du ønsker å avgi forhåndsstemme eller stemme på valgdagen. Har du avgitt forhåndsstemme, er det denne som gjelder.

Kartoversikt

Valgdagen (13. september)

Valgdagen for stortingsvalget er mandag 13. september 2021.

Du kan stemme i hvilket valglokale du vil, men du må stå i manntallet (være registrert som bosatt i Haugesund kommune 30. juni i valgåret).

Valglokalene er åpne fra klokken 09.00 til klokken 20.00.

Valglokaler

Valglokaler for Stortingsvalget 2021
Valglokaler
Krets Lokale
Håvåsen Håvåsen ungdomsskole
Skåredalen Skåredalen ungdomsskole
Breidablikk Gamle Slaktehuset
Haraldsvang Haraldshallen
Austrheim Austrheim skole

Kartoversikt

Hjemmestemming

Personer som er for syke til å ta seg fram til stemmelokale har krav på å få stemme hjemmefra. Det samme gjelder i år personer som har testet positivt for korona. For den første gruppa foregår denne stemmegivingen fram til fredag 10. september etter avtale. For de i korona-isolat er det mulig å få stemme hjemmefra helt til valgdagen 13. september.

Ta kontakt på e-post valg@haugesund.kommune.no eller på telefon 52 74 30 00 dersom du vil stemme hjemmefra.