Nytt servicebygg på Indre kai er åpnet

Fredag 31. mai klokken var det offisiell åpning av det nye servicebygget på Indre kai. Bygget har vært åpent siden fredag 24. mai og er tatt i bruk av turister, båtfolk og byens innbyggere. 

I det nye servicebygget finner vi offentlig toalett, vaskerom med vaskemaskiner, toalett- og dusjfasiliteter til båtturister som betaler havneavgift. Det koster 10 kroner å bruke det offentlige toalettet. 

Venterom 

I det nye servicebygget er det også et venterom for reisende med Kolumbus sin rutebåt  til Røvær, Vibrandsøy og Feøy. Noen drar kanskje kjensel på de to benkene som er gjenbrukt fra bussterminalen på Flotmyr. 

Døren til venterommet åpner hverdager klokken 06.00 og stenger klokken 22.50. I helgene åpnes døren klokken 07.30 og stenger klokken 20.00.

Samarbeid

Haugesund kommune, Karmsund Havn og Norled/Kolumbus har samarbeidet om det nye servicebygget til glede for både båtfolk, passasjerer, turister og innbyggere. Det er Saga Bygg som har totalentreprisen på prosjektet som har en kostnadsramme på ca. 5 millioner. 

For båtturister

Båtturister som betaler havneavgift får egen kode til servicebygget. Her får de tilgang til dusj, vaskemaskin og tørketrommel med betalingsløsning. Det vil være tilgang hele året. 

Offentlig toalett

Alle har tilgang til toalettet. Her er det satt opp betalingsløsning med kort. Det koster 10,- kroner og er åpent hele døgnet.