- Faglig og sosialt input er et must!

Rebekka Rasmussen (27)  har hatt en bratt læringskurve etter at hun begynte som sykepleier i Hjemmetjenesten sør.

Bilde av Rebekka Rasmussen som jobber som sykepleier i hjemmetejensten i Haugesund kommune.  - Klikk for stort bildeRebekka Rasmussen jobber som sykepleier i Hjemmetjenesten sør i Haugesund kommune. Privat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt om meg

Navn: Rebekka Rasmussen 

Alder: 27 år

Bosted:  Tysvær

Interesser: Familie og tillitsvalgtarbeid! 

Hvor jobber du? Hjemmetjenesten i Haugesund, avdeling sør! 

Hvor lenge har du jobbet i Haugesund kommune? Jeg begynte som assistent på Haraldsvang omsorgssenter i 2014, og har jobbet som sykepleier i Hjemmetjenesten siden 2020. 

Fortell litt om arbeidsoppgavene dine? Arbeidsoppgavene mine er utrolig varierte! Noe som jeg elsker ved å jobbe i hjemmetjenesten! I hjemmetjenesten utfører vi oppgaver knyttet til grunnleggende behov, så vel som avanserte kliniske prosedyrer. Man blir utfordret på selvstendighet og læringskurven er bratt! Det er en veldig allsidig jobb, der du kan komme det meste av sykepleieoppgaver! 

Hva er ekstra viktig for deg i jobben din? Det som er viktig for meg er å skape gode relasjoner, være trygg og en ressurs for både brukere, pårørende, kollegaer og leder. Et godt arbeidsmiljø er noe jeg brenner for, i tillegg til at alle som jobber har eller får den kompetansen de trenger for å kunne utføre jobben sin på en best mulig måte. Det er viktig for meg at vi jobber kunnskapsbasert og at faget er i front! 

Beskriv en god arbeidsdag for deg? En god arbeidsdag for meg er en dag der jeg har fått bruke kunnskapene mine. Blitt utfordret i en eller annen grad. Fått tid til å gjøre oppgavene mine godt og ikke minst fått pratet med kollegaene mine! En god arbeidsdag er en dag der jeg har fått både faglig og sosialt input. Der jeg sitter igjen med en følelse av at jeg fikk gjort det jeg skulle, og at jeg fikk gitt en verdig hjelp og omsorg!