Kurs i Trygghetssirkelen/COS-P

Prosjektet Trygge foreldre på Haugalandet tilbyr kurs i Trygghetssirkelen til foreldre med barn i alderen 6 måneder og frem til barnet fyller 4 år i kommunene Sauda, Vindafjord, Tysvær, Haugesund og Karmøy.

Prosjektet Trygge foreldre på Haugalandet tilbyr kurs i Trygghetssirkelen til foreldre med barn i alderen 6 måneder og frem til barnet fyller 4 år i kommunene Sauda, Vindafjord, Tysvær, Karmøy og Haugesund.

Du som er i målgruppen kan nå gå på kurs i Trygghetssirkelen (COS-P) med foreldre i din kommune. Kurset vil foregå over 8 ukentlige samlinger på omtrent 1,5 time hver gang.

Gå til påmelding i din kommune

Hvert kurs vil ha to kursholdere, og kan ha opptil 10 foreldre. Foruten biologiske foreldre er adoptivforeldre, fosterforeldre og andre nære voksne som har omsorgsoppgaver for barnet (eks. samboer/ektefelle av biologisk forelder) i målgruppen, og hjertelig velkommen til å delta på kurs. Vi ønsker at både mødre og fedre vil delta. Foreldrepar kan delta sammen eller hver for seg, etter hva som passer dem best. Det er også helt i orden dersom bare en av foreldrene vil eller kan delta.

Les om kurset Trygghetssirkelen/Circle of Security - Parenting (COS-P)

Vi ønsker tilbakemelding
Alle som deltar på foreldrekurset vil motta evalueringsskjema etter hver samling og etter fullført kurs. Det er frivillig å svare.

Kontaktinformasjon

Trygge foreldre på Haugalandet

Prosjektleder
Ingvild Rasmussen, psykolog 
E-post: ingvild.rasmussen@haugesund.kommune.no

 

Informasjon om personvernrettigheter:
Gisle Stødle, personvernombud Haugesund kommune
E-post: gisle.stodle@haugesund.kommune.no

 

RKBU Vest
Hanne Cecilie Braarud, Forsker RKBU Vest 
E-post habr@norceresearch.no

 

Kjell Morten Stormark, Forsker RKBU Vest 
E-post kjst@norceresearch.no