Seniorfestivalen

Program for 2018 finner du her >>>

Her finner du en oversikt over hvilke aktiviteter Havnaberg seniorsenters kan tilby >>>

Seniorfestivalen er et årlig arrangement med et bredt tilbud av sosiale og kulturelle arrangementer for byens seniorer.

Festivalen går over ni dager i september og starter med festforestilling i Festiviteten om fredagen kl. 11.00.  I dagene etterpå er det blant annet generasjonstreff, et godt utvalg av kåserier, kunst, musikk og kulturopplevelser, mannekengoppvisning, treff i kirkene og på sykehjemmene.  Ni opplevelsesrike dager, med noe for enhver smak. "Festivalprogrammet" blir sendt til alle byens pensjonister.

Under festforestillingen om fredagen blir Seniorfestivalen i Haugesund høytidlig åpnet av ordføreren. Her blir det musikkinnslag og gratis servering av kaffe og kaker i foajeen fra klokken 10.00. På festforestillingen blir også Seniorrådets pris utdelt til en verdig mottaker.

Hvem står bak:

Komiteen bak seniordagene i Haugesund består av representanter fra eldrerådet, kirken, frikirkene, pensjonistforeningene, Røde Kors, Norsk folkehjelp, sanitetsforeningene, kommunale enheter, frivillige og ansatte på Havnaberg seniorsenter.

Program og billetter

Program for seniordagene blir produsert og delt ut i løpet av august. I tillegg kan du få dette utlevert på Servicesenteret i Kirkegata 85. Billetter til ulike arrangementer og mer informasjon kan du få i samme tidsrom ved henvendelse til Havnaberg frisklivssentral og seniorsenter på telefon 52 74 43 80.

Alle byens seniorer er hjertelig velkommen til over 30 forskjellige arrangementer i løpet av Seniorfestivalen.

Utskrift

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår

                      Fant du det du lette etter?        Ja jeg fant det jeg lette etter        Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter