Arbeidssøking

Søker du arbeid, kan NAV gi deg informasjon om ledige stillinger og hjelp til å søke.

Haugesund kommune har også  mange spennende ledige stillinger.  Disse finner du her >>>
Haugesund kommune bruker jobbsøkerverktøyet Webcruiter hvor du kan legge inn CV-en din.  Denne ligger lagret også neste gang du søker en jobb i Haugesund kommune eller hos andre bedrifter som bruker dette verktøyet.

De ansatte er Haugesund kommunes aller viktigste ressurs. Derfor er vi opptatt av at våre medarbeidere skal trives både i sin daglige jobb og i lag med sine kollegaer. En forutsetning for dette er at man har trygge og ordnede rammer rundt seg, og har muligheter for personlig og faglig utvikling.

Emneord: stillinger

Fant du det du lette etter?        Ja jeg fant det jeg lette etter        Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter