Utvidelse av skjenkeområde

I Haugesund kommune sine alkoholpolitiske retningslinjer 2016 - 2020 punkt 5 om "Enkelt bestemt anledning" står det følgende:
«Bevillinger for en enkelt bestemt anledning eller for en bestemt del av året gis ikke.  En eksisterende alminnelig bevilling kan i forbindelse med arrangementer utvides til å gjelde på et annet sted (inkludert skjenkebevilling til båter og utvidelse av skjenkearealet)."

"Det kan gis bevilling for båter/skip såfremt de kan dokumentere at de har statlig skjenkebevilling, har etablert servering med bar, har egen skjenkestyrer og stedfortreder, samt er egen bevillingshaver med bevilling etter alkoholloven."

Dette betyr at du som bevillingshaver kan søke om å flytte bevillingen til et annet område. Søknaden skal sendes til Haugesund kommune i god tid før arrangementet, og senest 4 uker i forveien.
Alle søknader blir sendt til politi og brannvesen for uttalelse.

pdf Søknadsskjema for utvidelse av skjenkeområde >>>

Søknad om skjenkebevilling ved enkeltanledning >>>

Alkoholomsetning
Alkoholpolitiske retningslinjer