Viktige endringer i 2016

Kronestabel illustrasjonDet er vedtatt ny takster for parkering i Haugesund kommune fra og med 1. januar 2016.

Fra og med 1. januar 2016 gjelder følgende satser:

1. Årskort: 6.000,-

2. Månedskort: 500,-

3. Reservert plass i P-hus: 7.800,-

4. Studentkort – per semester 1.000,-

Timetakst ved kjøp av billett på automat i sentrum er 10 kroner som før. Døgntakst Flotmyr sør og nord er 30 kroner som før (lør/søn gratis på Flotmyr sør). Månedskort har samme pris som før, men kan kun benyttes i P-hus nord plan 1 – 6 og på Flotmyr P-plass ved Stadion og ved bussterminalen.

Årskort gjelder på alle avgiftsplasser som før. Studentkort har samme pris som før, men kan kun benyttes i Flotmyr-området. Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Max 2 timer parkering innføres på de to øverste plan i P-hus nord (plan 7 og 8) – med innkjøring fra Sørhauggt. nedenfor gamle posten

For nærmere opplysninger og kjøp av kort – kontakt Servicesenteret,
Kirkegt. 85 – tlf. 52 74 30 00

Haugesund kommune transpare                    easypark logo-web                    Haugesund-sentrum