Trenger du parkeringskort?

Parkeringskort 2016Haugesund Parkering har i overkant av 1000 avgiftsbelagte parkeringsplasser fordelt på 2 parkeringshus, uteplasser og kantparkering. Det er nå mulig å få kjøpt månedskort og årskort for 2016 på Servicesenteret.

Det er rundt 2300 kommunale parkeringsplasser i sentrum. Mange av disse er gratis hele døgnet og befinner seg i sentrumsområdet. I tillegg har sentrum 400 korttidsplasser hvor du kan stå gratis fra 30 minutter til 2 timer.

Haugesund kommune har i overkant av 1000 avgiftsbelagte parkeringsplasser fordelt på 2 parkeringshus, uteplasser og kantparkering. Avgiftstiden er 8-15 på hverdager og 8-12 på lørdager. Betaler du på automat er prisen 10,- kroner per time. I Nordre parkeringshus kan du parkere hele døgnet og betale etterskuddsvis med mynt eller kort. Det er også mulig å få kjøpt årskort eller månedskort for kommunale plasser på kommunens servicesenter i Kirkegt. 85.

{title} {text}

Haugesund kommune transpare                    easypark logo-web                    Haugesund-sentrum