Toppbanner uten logo

Velg mellom mange ulike aktiviteter

Du kan velge mellom mange spennende aktiviteter:

 1. FØRSTEKLASSEKLUBBEN (1. TRINN)
  Et helt spesielt tilbud til deg som akkurat har begynt i 1. klasse og som vil være på Barn er bra! Mye spennende skal skje, og vi røper ikke mer enn at det blir et trygt sted å være for festivalens yngste deltakere.

 2. FORBALLSKOLEN (1. - 7. TRINN)
  Sportsklubben Vard arrangerer fotballskole hele uken. Dyktige trenere sørger for at det blir både lærerikt og gøy! Ta med egen ball!

 3. HOPP OG SPRETT (1. - 7. TRINN)
  Liker du å hoppe og sprette, leke og turne, er dette gruppen for deg! Aktiviteten deles i to grupper etter alder.

 4. DANS - SHAKE IT! (1.  -7. TRINN)
  Synes du dans er gøy, så bli med her da vel! Vi lærer freestyle, jazzballett-trinn og annet. Dansetrinn øves inn og blir til danseoppvisning på avslutningsshowet fredag. Vi deler opp etter aldersgrupper og interesser.

 5. FORMINGSKROKEN (1.  - 4. TRINN)
  Vil du være kunstner for en uke? Liker du å lage ting? Her blir det litt av hvert av formings-aktiviteter å holde på med. Du får mulighet til å lære å tegne og male. Det er utrolig hva du kan få til ved hjelp av farger!

 6. FRIIDRETT - HIL i HALL (2. - 7. TRINN)
  Friidrett er populært blant mange, og HIL stiller opp med sin ekspertise, iver og flott hall! Vi skal blant annet løpe, hoppe, kaste og leke. Meld deg på dersom du syns dette er gøy!

 7. SKATTEKAMMERET (1. - 7. TRINN)
  Kirkens Bymisjon har samlet mange skatter som du og andre kan låne! Her kan du få prøve deg på ulike aktiviteter som dere finner i Skattekammeret, og få minikurs i noe du ikke kunne fra før! Samtidig får du være ambassadør for årets TV-aksjon, som skal samle inn penger til Kirkens Bymisjons arbeid mot uteforskap blant barn og voksne.

 8. 59° NORD - ALLTID BEREDT! (2. - 7. TRINN)
  Denne gruppen er skapt for deg som kan tenke deg alt annet enn å sitte innendørs i høstferien. Naturen byr på mange spennende opplevelser og mye deilig vær og vind. Det vil bli opplæring i bruk av kart og kompass, mulighet for å prøve kanopadling, klatring og båltenning.

 9. BARN ER BRA!-SCENEN (4.  - 7. TRINN)
  Sang, musikk, dans, drama, programledelse... Bli med å lage festivalens daglige show! I scenegruppa får du mulighet til å bidra med det DU er glad i å gjøre på en scene, sammen med andre barn og dyktige ledere. Fortell oss om hva du har lyst til! Dersom du spiller et instrument eller har andre talenter som passer på en scene, vil vi gjerne vite det når du melder deg på.

 10. MILJØPATRULJEN (3.  - 7. TRINN)
  Å være med i miljøpatruljen handler det om å hjelpe. hjelpe. Vi skal ta vare på kloden og alle som bor her. Ikke miljøstreik denne gangen, men
  jobbe for å ta vare på jorda for at klimaet skal bli bedre! Vi skal lage miljøaksjoner og arrangere leker og konkurranser på festivalen. Blir du med?

 11. PÅ GLATTISEN (2. - 7. TRINN)
  Vi bruker Haugesund Ishall! Her lærer du å gå på skøyter, spille ishockey, leke og ha det gøy på isen. Ta med egne skøyter og hjelm.

 12. TULLBALL (1. - 4. TRINN)
  Liker du kanonball, slåball, håndball, innebandy, sittefotball, bowling, curling og andre ball-leker? Da er dette gruppen for deg! Rett og slett lek og aktivitet med ball på mange måter. Og litt tullball… Vi holder til i Djervhallen, og gruppen er tilrettelagt for alle.

 13. BARNAS EGET KJØKKEN (3. - 7. TRINN)
  Vil du lære å lage nye matretter? Vi vil boltre oss i herlige ingredienser og satser på sunn og god mat. Vi skal kutte og hakke, koke og røre, bake og dele i et fint fellesskap.

 14. HAUGEWOOD (3. - 7. TRINN)
  USA har Hollywood. India Bollywood. Vi har Haugewood! Liker du å lage film? Premieren har vi i et klasserom på fredag, før avslutningsshowet for festivalen. Vi er produsenter, skuespillere, manusforfattere, regissører og mye mer.

 15. SIRKUSSKOLE (2. - 7. TRINN)
  Vi presenterer Sirkus Barn er bra! med deg som sirkusartist! Klovneri, artisteri, stylter, jonglering og mye annet!

 16. GØY PÅ MATTA (4. - 7. klasse)
  Bli med Guigo jiu-jitsu på brasiliansk jiu-jitsu og lek med action, fart og spenning på matta.

 17. KUNST OG DESIGN (5. - 7. TRINN)
  Liker du redesign, gjenbruk og å være kreativ? Her lærer du litt om hvordan du kan lage nytt av brukt, om økologiske klær og klesproduksjon. Det blir jakt etter glemte skatter, og kanskje en moteoppvisning til slutt?

 18. BARN ER BRA!-REDAKSJONEN(5. - 7. TRINN)
  Vil du være med å lage festivalens egen avis, programleder i TVH junior og lage radio for Radio 102? Vi søker unge journalister som vil stille viktige spørsmål og fortelle gode historier. Dersom du liker å skrive og fotografere, er dette noe for deg. Alle barna på festivalen får hver sin avis, og vi selger den på byen til alle som vil kjøpe! Vi samarbeider også med Radio 102 og TVH, og sender live flere ganger i løpet av uka.

 19. LYD & LYS-TEKNIKK (3.  - 7. TRINN)
  Virker det kjekt å styre med lyd og lys til scenen? Her får du opplæring og kan prøve deg som tekniker på miniscenen og være med når det store showet i hallen smeller til.

 20. MINI-NEWTON (3. - 7. TRINN)
  Det er mye å gruble over her i verden! Vi finner utav en del ting og prøver noen spennende eksperimenter. Bli med dersom du liker å undersøke, forske og teste!

 21. KASSABILBYGGING OG BILLØP (4. - 7. TRINN)
  Hei du, unge ingeniør. Vi søker deg som vil lage tøffe kassabiler av spennende gjenbruksmaterialer. Avsluttes med tidenes kassabil-løp fredag i festivalen!

 22. FESTIVALBAKERIET (4. - 7. TRINN)
  Hele festivalen baker! I hvert fall denne gruppa, så får hele festivalen smake. På menyen står det kaker og bakst av alle slag.

 23. FANTASIENS VERDEN (5. - 7. TRINN)
  Du vet jo selvsagt at bøker er det noen som har skrevet, men har du tenkt på at filmer og musikk også har en forfatter? Til og med bilder har tekster i seg. Er du nysgjerrig på å prøve det ut? Bli med på Fantasiens verden og finn ut hvordan du kan skape din egen magiske verden, hvor du bestemmer alt som skal skje.

  SPEIDERLEIR  (1. - 7. TRINN)
 24. Her kan du boltre deg i en speiderleir hele uken sammen med KFUK-KFUM Haugesund. Med og uten speidererfaring får du oppleve hvordan det er å leve som en speider. Masse friluft og spennende uteaktiviteter rundt bålet.

 25. ANIMASJONSVERKSTED (2.  - 7. TRINN)
  Å animere betyr å gjør noe levende. Du kan gjøre ting levende ved å ta bilde av en ting og flytte litt på den før du tar et nytt bilde. Når bildene spilles av i rask rekkefølge, blir figurene levende. Bli med og lag morsomme og spennende filmer som blir vist!

Utskrift