Om oss

Haugesund kommunale pensjonskasse (HKP) ble opprettet i 1919 av Haugesund kommune.

HKP er en selvstendig juridisk enhet med eget styre og egen regnskapsføring. Pensjonskassens styre er øverste besluttende organ. Alle funksjoner i pensjonskassen er skilt fra kommunens øvrige virksomhet. Pensjonskassens midler holdes atskilt fra kommunens, og pensjonskassen hefter ikke for kommunens forpliktelser.

Pensjonskassen er underlagt de samme lover og forskrifter som finans- og forsikringsbransjen og er under tilsyn av Finanstilsynet. Regnskapet føres i henhold til gjeldende regler og forskrifter for pensjonskasser.

Styret>>>

Vedtekter>>>

Årsmeldinger>>>

Revisor, aktuar og lege>>>

Våre bygg>>>

Våre medarbeidere>>>

Du finner oss i Skåregata 103, 5528 Haugesund. Våre åpningstider er alle hverdager 09:00 - 15:00.