Aktivitetstilbud for voksne med utviklingshemming

KORT FORTALT

  • Haugesund kommune skal gi et fritidstilbud til alle, uansett evner, bakgrunn og interesser. Vi skal bistå barn, unge og voksne med funksjonsvansker til deltagelse i kultur- og fritidsaktiviteter de selv ønsker, og gi mulighet til en meningsfylt fritid gjennom sosial deltakelse og utfoldelse. 
  • I Haugesund kommune er flere enheter involvert i å legge tilrette for en meningsfull fritid.

Gamle Slakthuset

Kulturhus midt i hjertet av Haugesund. Aktiviteter og arrangementer for hele regionens befolkning, med hovedfokus på kultur og ungdom, samt et viktig flerkulturelt senter og del av Haugesund kommunes integreringsarbeid. Kafeen "Hos Carlos" er også her.

Klubb 83

Klubb 83 er en fritidsklubb for mennesker med utviklingshemming fra 14 år og oppover. Klubben har nærmere 100 medlemmer, med ulike funksjonshemninger , og er et svært attraktivt fritidstilbud for hele regionen. Medlemmene kommer primært fra Haugesund, men vi har også medlemmer fra Tysvær, Karmøy, Vindafjord, Bokn og Sveio. 

Vi har faste klubbkvelder på Gamle Slaktehuset der vi møtes for morsomme aktiviteter. Vi arrangerer også utflukter, konsert- og teaterturer. Ta kontakt med Gamle Slaktehuset for mer informasjon om hvordan du kan bli med. 

Se Gamle Slaktehusets facebooksider for å følge med på kommende aktiviteter.

Klikk for stort bildeGamle slaktehuset

Djerv 1919

Fotballklubben Djerv 1919 arrangerer HC trening for funksjonshemmede. Ta kontakt for å melde deg på og følg med på kommende aktiviteter på Djerv 1919s nettsider.

Kontaktinformasjon

Gamle Slaktehuset
E-post
Telefon 52 74 34 24

Besøksadresse
Strandgata 70, 5528 Haugesund

Åpningstider
Klokken 08.00 til 22.00

Djerv 1919
E-post
Telefon 52 71 18 83