Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Kartlegging - Screening 1. klasse

 

Kartlegging 1klasseÅrets førsteklassinger banker nå på skoleporten. Behov og utgangspunkt for den enkelte elev er forskjellig. Det er derfor en stor utfordring for læreren å tilpasse undervisningen til den enkelte. For å etterstrebe dette er det viktig å få dannet seg et bilde av hver enkelt elev. Til dette er det laget en screening i lesing, skriving og matematikk

Les mer …

Utskrift

Kartlegging av leseferdighet 7. trinn avsluttes

aarshjulI mer enn 10 år har vi i haugesundsskolen gjennomført kartlegging av leseferdighet på 7.trinn. De første årene var det obligatorisk for alle landets 7.klasser. I kommunalt årshjul for kartlegging i Haugesund ligger dette inne om høsten. Dette årshjulet er nå redigert.

Les mer …

Utskrift

Datoer for kartleggingsprøver og nasjonale prøver skoleåret 2011-2012

nasjonaleproverSkoleåret 2011-2012 skal det gjennomføres obligatoriske kartleggingsprøver i tallforståelse og regneferdighet på 2. trinn og obligatoriske kartleggingsprøver i leseferdighet på 1., 2. og 3. trinn. Utdanningsdirektoratet tilbyr også frivillige kartleggingsprøver i engelsk for 3. trinn og tallforståelse og regneferdighet på 1. og 3. trinn. Klikk på les mer for datoer for obligatoriske kartleggingsprøver og nasjonale prøver.

Les mer …

Utskrift

  • 1
  • 2

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår