Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Bilder fra Valentine

valentine-lillesundTurene med skonnerten valentine har kommet i gang. Klassene som er med ble oppfordret til å ta bilder om bord, og vi har nå fått tilsendt det første bidraget, fra klasse 5b på Lillesund skole. Se bildeserien her. Vi håper flere deltar i konkurransen. Les mer om den her.

Utskrift

En dag om bord i skonnerten Valentine

valentineSkolene i Haugesund har også i år fått tilbud fra Bakarøy Båt til byens 5. klasser. Hver klasse tilbys en dag om bord i skonnerten Valentine. Det legges opp til å få kjennskap til seilas, navigasjon, kystkultur, sjøvett og ikke minst opplevelser. Det er sendt informasjon om dette til skolene pr. e-post. Klasser som ønsker det kan delta i en liten fotokonkurranse. Klikk Les mer... for ytterligere informasjon.

Les mer …

Utskrift

"På sporet av en fortid" En opplevelsesdag på Vibrandsøy for mellomtrinnet

vibrandsoysvTiden har på mange måter stoppet opp på Vibrandsøy. Store deler av eiendommene har vært underlagt et dødsbo i snar to tiår. Monumentale sjøhus med dypvannskaier, lagerbygninger og møstergårdsbruk har nærmest stått ubrukt. Denne "vindstillen" i utviklingen har ført til et forfall, men har samtidig bidratt til at en høy grad av autentisitet er bevart i det helhetlige bygningsmiljøt på Vibrandsøy. Vi inviterer elever på mellomtrinnet til å bli med på sporet av en fortid!

Utskrift

Båttur med skonnerten Valentine - En annerledes skoledag

phoca thumb l img 0452Alle 5.klassene i Haugesund har i vinter vært en full skoledag på skonnerten Valentine. De har fått kjennskap til seilas, navigasjon, kystkultur og sjøvett. Og ikke minst har de fått opplevelser de ikke før har hatt. I ordentlig vintervær dro første gruppe ut 18.januar. Siste gruppe hadde sin tur 19.februar. I hele perioden var det snø, kulde og klarvær.

Les mer …

Utskrift

Kursinvitasjon - elevar som arrangørar

dksRogaland fylkeskommune, Rikskonsertane og Musikk i skolen inviterer til dagskurs for elever og lærere i ungdomsskolene høsten 2008. Det blir kursdag i Haugesund 24. september. Dette er en unik sjanse til å komme i gang med å bruke elever som konsertarrangører.

Les mer …

Utskrift

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår