Trygg på to bein!

Mandager og onsdager klokken 10.30 er det gruppetrening for eldre på Havnaberg frisklivssentral og seniorsenter. Du er velkommen til å bli med!

Er du redd for å falle? Eller har du opplevd å falle den siste tiden? Fysio- og ergoterapitjenesten i Haugesund kommune tilbyr gruppetrening for eldre som bor hjemme og som ønsker å få en bedre balanse. Vi vil teste din styrke og balanse før oppstart for å vurdere om det er rett tilbud for deg.

Krav for å delta

Et krav for å være med på gruppen er å kunne gå uten ganghjelpemiddel innendørs. Du må også være innbygger i Haugesund kommune. Det kreves oppmøte to ganger i uken.

Fysioterapeuter

Gruppen ledes av fysioterapeuter, og timen varer i ca. 60 minutter. Du vil få øvelser som utfordrer balanse, koordinasjon og muskelstyrke.

Tid/sted

• Tid: Hver mandag og onsdag klokken 10.30-11.30
  • Oppstart: Februar/mars 2023
  • Varighet: 12 uker
  • Sted: Havnaberg frisklivssentral og seniorsenter
  • Pris: 300 kroner

Påmelding

For påmelding eller informasjon: Ring fysio- og ergoterapitjenesten telefon 52 74 40 90 tirsdag 12.30-14.30, onsdag 12.30-14.30 og fredag 09.00-11.00.

Bilde som illustrerer at det er trening på Havnaberg firsklivssentral og seniorsenter. - Klikk for stort bilde Daniel Reche fra Pixabay