Trafikklys i Skjoldavegen

En av byens mest trafikkerte veger vil de neste dagene bli regulert med trafikklys.

På grunn av graving blir det kun ett kjørefelt i Skjoldavegen ved krysset til Hinderågata - like øst for Flotmyr. Trafikken blir regulert med trafikklys fra morgenen av tirsdag 23. mai. Arbeidet vil mest sannsynlig holde på til klokken 16.00 fredag 26. mai.   

- Vi anbefaler å bruke alternative kjøreruter via Djupaskarsvegen og Rogalandsgata. Spesielt i rushtidene er det smart å unngå dette strekket i Skjoldavegen ved Hinderågata og heller velge andre veger. Vi har en mindre lekkasje på en vannledning og må derfor grave for å fikse et rør. Vannforsyningen til beboere i området blir ikke påvirket og fungerer normalt, sier Tor Kåre Mæland i Teknisk enhet. Det er Birkeland AS som står for gravearbeidet. 

Innkjørselen til Hinderågata fra Skjoldavegen vil være stengt under arbeidet, men beboerne i området har muligheten til å kjøre til boligene sine via Ryfylkegata. 

Det kommer trafikklys når det kun blir ett kjørefelt i Skjoldavegen ved Hinderågata - Klikk for stort bildeDet blir trafikklys i Skjoldavegen ved Hinderågata på grunn av graving fra tirsdag 23. mai til fredag 26. mai. Cathrine Grindheim