Søk om barnehageplass

Søknadsfristen for hovedopptaket er 15. februar 2023, men du kan søke hele året.

Søknadsfrist og søknad

Søknadsfristen for hovedopptaket er 15. februar, men du kan søke hele året.

Kommunen har felles samordnet opptak for alle barnehagene i kommunen, både kommunale og private.

Før du søker kan det være lurt å sjekke barnehagens vedtekter som gir informasjon om for eksempel opptakskrets, opptakskriterier, ferie, oppsigelse, pris og åpningstider.

Søk om barnehageplass her

Slik gjør du det

• Du logger inn via ID-porten.
  • Du må registrere en søknad for hvert barn.
  • Du må velge minst 3 barnehager.
  • Du mottar bekreftelse på e-post når søknaden din er mottatt.
  • Dersom det ikke er plass i barnehagene du har søkt i, får du tilbud om plass i en annen barnehage.
  • Retten til barnehageplass innfris når du mottar tilbud om plass i en barnehage.
  • Du godtar barnehageplassen i «Visma for barnehage» (Nettleseren Explorer kan dessverre ikke brukes.)
  • Foresattportalen bør benyttes til å svare på tilbud om plass, da link i PDF fil ikke alltid vil fungere.

Har du ikke norsk personnummer?

Ta kontakt med Servicesenteret i Haugesund kommune, for å registrere søknad. Du må ta med legitimasjon.

Les mer om barnehagene i Haugesund kommune her

Dekorativt - Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde Pixabay

Servicesenteret Haugesund