Rektor med sans for tennis

Bli kjent med Ingolf Helleland som er rektor på Brakahaug skole. På fritiden spiller han tennis og tar seg gjerne en joggetur. 

Bilde av Ingolf Helleland som er rektor på Brakahaug skole. - Klikk for stort bildeIngolf Helleland har vært rektor på Brakahaug skolen siden 2017.

Navn: Ingolf Helleland

Alder: 59

Bosted: Haugesund

Interesser:  Koble av på hytta med fiske, litt hagearbeid og ei god bok. Jeg løper uregelmessig og har spilt tennis i 45 år!

Hvilken jobb har du? Jeg er rektor på Brakahaug skole

Hvor lenge har du jobbet i Haugesund kommune?  Siden 2017

Fortell litt om arbeidsoppgavene dine? Sørge for at elevene ved skolen er god ivaretatt faglig og sosialt. Holde orden på økonomi og drift. Lede personalet på en bra måte, samtidig som vi utvikler skolen vår.

Hva er ekstra viktig for deg i jobben din? Elevenes utvikling er grunnen til at vi går på jobb. Sammen med øvrig ledelse og  ansatte utvikle og opprettholde en skole med god kvalitet.  Vi ønsker å gi elevene  et godt  skoletilbud og foresatte en god opplevelse når de sender barna sine til oss.

Beskriv en god arbeidsdag for deg?  Dette er en dag der jeg får gjort unna noe administrativt, får til en god  samtale med en elev eller ansatt som har en utfordring. Jeg liker og å være ute blant elevene enten i klasserommet, eller i friminutt og lek.