Haugesund - Sildabyen

Fisketur til BloksenØnsker du å sitte i en båt med Nordsjøen som servitør, kun avbrutt av lyden av fiskestangen som rykker i det du får en stor fisk? Vil du sette utfor en stupbratt fjellside på ski i Europas dypeste løssnø, eller kanskje gå en tur på langrennsski i vakkert landskap? Vil du gå tur langs hvite sandstrender ut mot det åpne havet, eller kanskje opp fjellet lang en av fossene CNN mener er vakrest i verden? Hva med å nyte nykokte reker på Indre kai, eller et herlig måltid basert på lokale råvarer på en av byens mange restauranter? Kystbyen Haugesund har god tilgang på alt dette.

Les mer …

Utskrift

Karmøy - hvor det hele begynte

Blomster ved havet TOpplev Karmøy – med knauser og skjær ut mot havet i vest. Med lange, silkemyke sandstrender og evig rullende dønninger inn mot land. Ekte kystkultur, dramatisk storhav, sprellende fersk fisk og spennende historie – det er Karmøy i dag.

Les mer …

Utskrift

Vindafjord - En opplevelse

LyrFor jakt, fiske og naturliv er Vindafjord eit eldorado! Spennande turområde i fjellet, fiske i sjø, vatn og i ei av Rogaland si beste lakseelver, Vikedalselva. Lokalprodusert mat, som Noregs beste spekeskinke, eksotiske blåbær og urter må opplevast. Med base i Vindafjord kan ein nå og oppleva det meste mellom to vakre fjordlandskap i Ryfylke og Hardanger, mellom hav og fritt høgfjell kan ein oppleva Preikestol, Langfoss og Folgefonna, og ein kan besøkja Bergen og Stavanger på dagsturar.

Les mer …

Utskrift

Tysvær - sentralt plassert

Slusene-i-SkjoldastraumenTysvær kommune, med sine 10 000 innbyggere, er sentralt plassert i Haugesundregionen og grenser mot kommunene Haugesund, Karmøy, Bokn, Sveio og Vindafjord. Kommunesenteret Aksdal ligger bare 13 km sørøst for Haugesund.

Les mer …

Utskrift

Sveio - Midt i leio

Bloksen- Foto: Tor André JohannessenSveio kommune er ei halvøy som grenser mot Sletta og Bømlafjorden i vest og Ålfjorden i øst. Kommunen ligger i Hordaland fylke. Den har fastlandsgrense med kommunene Tysvær og Haugesund, som begge ligger i Rogaland fylke.

Les mer …

Utskrift

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår

                      Fant du det du lette etter?        Ja jeg fant det jeg lette etter        Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter