Statsborgerseremoni

16. juni 2018 ble det arrangert statsborgerseremoni i Kuppelhallen i Stavanger. Hvert år inviteres alle som har fått innvilget norsk statsborgerskap til egen seremoni, og i Rogaland blir denne avholdt i Stavanger. Målet med seremonien er å ønske velkommen og markere at nye innbyggere blir tatt opp i det norske fellesskapet.  

Varaordfører May Britt Vihovde deltok på markeringen fra Haugesund kommune og fikk gratulere hver enkelt.  Det var veldig kjekt å få hilse på nye innbyggere – som var utrolig stolte både over å bli norsk statsborger – men også over byen sin sier varaordføreren.

Alle nye statsborgere som har fylt 12 år, blir inviterte. Den som blir invitert til seremonien får anledning til å ta med seg familie eller venner. I tillegg får de inviterte anledning til å møte ordføreren i sin kommune.

Seremonien startet med et musikalsk innslag før fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa ønsket velkommen.

Den høytidelige delen av seremonien tok ca. 1 1/2 time. Det var taler og musikkinnslag, og som ny statsborgar fikk alle en innbunden bok om Norge.

Statsborgerseremonien 2018.  Foto: Fylkesmannen i Rogaland

Statsborgerseremonien 2018.  Foto: Fylkesmannen i Rogaland

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår