Gavesjekk fra Rotary til innkjøp av Motieview-sykkel på SBS

Mandag 7. mai fikk Sentrum behandlingssenter (SBS) 5. etasje overlevert en sjekk på 60 000 kroner fra Karmsund og Haugesund rotaryklubber til finansiering av en helt ny Motiview-sykkel.

Sjekken ble overrakt av presidentene Gunnar Johan Løvvik i Haugesund Rotaryklubb og Ingrid Rustad Schultz i Karmsund Rotaryklubbog det var  enhetsleder Ingrid Ask og avdelingssykepleier Randi Valen som fikk ta i mot denne flotte gaven.

Kirsten Meling Åkvik som er inne på et rehabiliteringsopphold etter et uhell synes det var helt på sin plass og endelig få lov til å trene litt.  Hun satte seg raskt ned i sykkelen og tråkket i kjente områder i sentrum av Tromsø.  Selv kommer hun fra Kvaløya i Troms, men film herfra var ikke foreløpig lagt inn.

MOTiview er et motivasjonsverktøy som stimulerer eldre og personer med demens til økt fysisk aktivitet. Ved hjelp av levende bilder og lyd kan brukeren dra på sykkeltur i kjente omgivelser og barndomsminner.

Haugesund og Karmsund Rotaryklubber overrakte mandag 7. mai gavesjekk til Sentrum behandlingssenter.  Foto: Wenche Johnsen

Haugesund og Karmsund Rotaryklubber overrakte mandag 7. mai gavesjekk til Sentrum behandlingssenter.  Foto: Wenche Johnsen

Kirsten Meling Åkvik sykler på kjente trakter i Tromsø sentrum på den nye Motieview sykkelen.  Foto: Wenche Johnsen

Kirsten Meling Åkvik sykler på kjente trakter i Tromsø sentrum på den nye Motieview sykkelen.  Foto: Wenche Johnsen

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår