Gavesjekk fra Rotary til innkjøp av Motieview-sykkel på SBS

Mandag 7. mai fikk Sentrum behandlingssenter (SBS) 5. etasje overlevert en sjekk på 60 000 kroner fra Karmsund og Haugesund rotaryklubber til finansiering av en helt ny Motiview-sykkel.

Sjekken ble overrakt av presidentene Gunnar Johan Løvvik i Haugesund Rotaryklubb og Ingrid Rustad Schultz i Karmsund Rotaryklubbog det var  enhetsleder Ingrid Ask og avdelingssykepleier Randi Valen som fikk ta i mot denne flotte gaven.

Kirsten Meling Åkvik som er inne på et rehabiliteringsopphold etter et uhell synes det var helt på sin plass og endelig få lov til å trene litt.  Hun satte seg raskt ned i sykkelen og tråkket i kjente områder i sentrum av Tromsø.  Selv kommer hun fra Kvaløya i Troms, men film herfra var ikke foreløpig lagt inn.

MOTiview er et motivasjonsverktøy som stimulerer eldre og personer med demens til økt fysisk aktivitet. Ved hjelp av levende bilder og lyd kan brukeren dra på sykkeltur i kjente omgivelser og barndomsminner.

Haugesund og Karmsund Rotaryklubber overrakte mandag 7. mai gavesjekk til Sentrum behandlingssenter.  Foto: Wenche Johnsen

Haugesund og Karmsund Rotaryklubber overrakte mandag 7. mai gavesjekk til Sentrum behandlingssenter.  Foto: Wenche Johnsen

Kirsten Meling Åkvik sykler på kjente trakter i Tromsø sentrum på den nye Motieview sykkelen.  Foto: Wenche Johnsen

Kirsten Meling Åkvik sykler på kjente trakter i Tromsø sentrum på den nye Motieview sykkelen.  Foto: Wenche Johnsen