Redningsskøyta Bergen Kreds 20 år

Redningsskøyta Bergen Kreds som er stasjonert i Haugesund har 20-års jubileum. Skuta ble i følge skipper Øystein Sandberg døpt 7. mars 1998.

Da Tor André Johannessen oppdaget byggeåret i skipsappen sin, tok han kontakt med mannskapet ombord og så bestilte han en kake med redningsskøyte i marsipan hos Naturbakst. Onsdag 11. april ble det kake og feiring av den flotte skuta ombord.

Skuta er godt vedlikeholdt, skulle ikke tro den var 20 år.  Flott dame!  sier Tor André Johannessen.

Redningsskøyta Bergen Kreds 20 år.  Foto: Tor André Johannessen

Redningsskøyta Bergen Kreds 20 år. Foto: Tor André Johannessen

Mannskap ombord: Fv: Jan-Olaf Johansen, styrmann, Øystein Sandberg, skipper, Nicolay Sandven, maskinsjef, Tommy Sætervik, overstyrmann.  Foto: Tor André Johannessen

Mannskap ombord:
Foto: Tor André Johannessen

Tor André Johannessen spanderte kake på mannskapet.  Foto: Tor André Johannessen

Tor André Johannessen spanderte kake på mannskapet. Foto: Tor André Johannessen