Busstrasé i Haugesund sentrum er blitt lagt om

På grunn av gravearbeider i Haraldsgata i forbindelse med det nye «Bytunet – Byparken» prosjektet er det nå gjort  endring i en busstrasé.  Haraldsgata vil ikke lenger kunne være busstrasé og må derfor legges om.

Sørhauggata har nå blitt lagt om fra enveis til toveis trafikk i de tre kvartalene mellom Skjoldavegen til Oskars gate (ved Byparken).
Vedlagte plakat viser hvordan de endrede traséne blir.

Endringen ble innført mandag morgen 9. april.

Sørhauggata ny trasé

Sørhauggata ny trase