Nå blir det skøyteis i Grytå

Som et alternativ til usikker is på vann og dammer i Haugesund er brannvesenet nå i ferd med å sprøyte vann på basketballbanen i Grytå. Her blir det skøyteis for store og små.

Varabrannsjef Odd J. Bådsvik håper isen er klart til brukt torsdag ettermiddag. Både onsdag og torsdags morgen sprøytet brannvesenet liter på liter med vann på asfalten for å skape skøyteis i Grytå.

Park- og friluftsseksjonen har vært ute og foretatt ismålinger på ulike vann og dammer i Haugesund. Foreløpig er ikke isen tykk nok på noen av disse. Det vil si at det kan være livsfarlig å bevege seg på isen. Det vil bli lagt ut informasjon på kommunens nettside og i sosiale medier så snart isen er tykk nok.

Haugesunds Avis var med kommunen på ismåling onsdag >>> 

Brannkonstablene Torbjørn Sætre og Werner Pedersen forbedrer islaget i Grytå torsdag kveld. Foto: Tor André Johannessen

Brannvesenet lager skøyteis i Grytå. Foto: Idar H. Pedersen

Brannvesenet lager skøyteis i Grytå. Foto: Idar H. Pedersen

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår