Solandsbakken barnehage er på topp-liste

203 barnehager fikk toppkarakterene 4,9 eller 5,0 da Utdanningsdirektoratet spurte norske foreldre om hvor fornøyde de er med barnehagen sin.  Solandsbakken barnehage er en av dem.

Styrer i Solandsbakken barnehage Modgunn Sandvik sier at "som eneste barnehage i distriktet er Solandsbakken med på lista over de barnehagene i Norge som har størst foreldretilfredshet! Jeg er rett og slett superstolt over mine flotte kollegaer som kan takkes for et så flott resultat."

13. august 2014 flyttet Solandsbakken barnehage inn i midlertidige lokaler, før 64 barn og 24 voksne i august 2015, ett år etter, flyttet inn i ny flott totalrenovert barnehage som også ble utvidet med én småbarnsavdeling.

Les resultatene artikkelen i barnehage.no her >>>

Solandsbakken barnehage.  Foto: Idar H. Pedersen

Solandsbakken barnehage.  Foto: Idar H. Pedersen

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår