Solandsbakken barnehage er på topp-liste

203 barnehager fikk toppkarakterene 4,9 eller 5,0 da Utdanningsdirektoratet spurte norske foreldre om hvor fornøyde de er med barnehagen sin.  Solandsbakken barnehage er en av dem.

Styrer i Solandsbakken barnehage Modgunn Sandvik sier at "som eneste barnehage i distriktet er Solandsbakken med på lista over de barnehagene i Norge som har størst foreldretilfredshet! Jeg er rett og slett superstolt over mine flotte kollegaer som kan takkes for et så flott resultat."

13. august 2014 flyttet Solandsbakken barnehage inn i midlertidige lokaler, før 64 barn og 24 voksne i august 2015, ett år etter, flyttet inn i ny flott totalrenovert barnehage som også ble utvidet med én småbarnsavdeling.

Les resultatene artikkelen i barnehage.no her >>>

Solandsbakken barnehage.  Foto: Idar H. Pedersen

Solandsbakken barnehage.  Foto: Idar H. Pedersen