NOTUS pålogging

NOTUS er et fagsystem for ansatte i Haugesund kommune og brukes til arbeidstids- og turnusplanlegging. 

LOGG DEG PÅ KOMMUNENS NOTUS-PORTAL HER >>>

Notus er et brukervennlige verktøy for planlegging av arbeidstid og turnus. Vakter legges enkelt inn i arbeidsplanen og det er full fleksibilitet på å endre, bytte, fjerne eller legge til vakter. Hvis den oppsatte turnusen innebærer brudd på lover eller avtaleverk varsler systemet øyeblikkelig med fargekoder og forklarende tekst.

Fleksibiliteten i løsningen er stor på mange områder. Du styrer fritt antall arbeidsplaner, turnusuker, ansatte, vakter, vaktbenevnelser og andre viktige parameter for å få arbeidsplanen til å samsvare med din arbeidsverden.

Programmet vil umiddelbart automatisk regne ut alle faste tillegg, samt gi et nøyaktig lønnsbudsjett for den bemanningen som er planlagt.

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår