Ismåling av vann i Haugesund - ingen vann er trygge onsdag morgen

Haugesund kommune har gjennomført nye målinger av vann onsdag morgen den 7. mars. Ingen islagte vann i Haugesund har trygg is! Nå er det meldt plussgrader fremover. Det er tvilsomt om isen blir sikker denne gang. Haugesund kommune ber alle om å respektere skiltene som er satt opp. 

Skiltene som er satt opp varsler om "Livsfare - om en ferdes på isen". Anvisninger på skiltene må følges! Det er satt opp skilt ved alle kommunens vann. Disse advarer mot ferdsel på isen.  

Ismåling i mars 2018

Ismålerne Georg Østhus og Wenche Orre fra Haugesund kommune var tidlig ute onsdag morgen. Resultatene viste at ingen islagte vann er trygge. Isdammen viste istykkelse på 9,5 cm.
Ginadammen viste effektiv istykkelse på omtrent det samme.

Isens konsistens er også avgjørende i vurderingene som gjøres av kontrollørene. Porøse islag er ugunstig og medregnes ikke. 

Kontrollørene sjekker også sikkerhetsutstyret ved vannene. Dette utstyret må få være i fred og kun benyttes som tiltenkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismåling. Porøse islag er ugunstig og medregnes ikke. Foto: Tor André Johannessen

Det sages for å måle isen på Isdammen.  Foto: Tor André Johannessen.

Det sages for å måle isen på Isdammen. Foto: Tor André Johannessen.

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår