Fra jazzstemning til høljevann i Dokken

Som så mange år før inviterte Karmsund folkemuseum til Museumsjazz i Dokken onsdag ettermiddag. Mange møtte frem for å få med seg det tradisjonsrike åpningsarrangementet. God temperatur og stemningsfull musikk fra scenen ble plutselig avbrutt av et forferdelig regnvær som satte en stopper for arrangementet. 

I år var det gruppene River Jazz & Blues Band, Naughty Professor og Elisabeth Kvinnsland med venner som spilte. Knut Netland var konfransier og fikk besøk av festivalåpner Kristin Ørmen Johnsen, ordfører Arne Christian Mohn og festivalutstiller Axel Rios. Publikum fikk med seg svingende jazztoner og åpning, før himmelens sluser åpnet seg over festivalbyen. Kort tid etter at den offisielle åpningen var gjennomført måtte arrangementet avbrytes på grunn av store nedbørsmengder.

Museumsjazz har blitt arrangert i over 20 år, og det har bare skjedd en gang før at arrangøren har måtte avbryte midt i arrangementet.

Trykk på bildene for full størrelse.

Musesumsjazz i Dokken i 2018. Foto: Tor André Johannssen.   Musesumsjazz i Dokken i 2018. Foto: Tor André Johannssen.   Musesumsjazz i Dokken i 2018. Foto: Tor André Johannssen.

Musesumsjazz i Dokken i 2018.
Foto: Tor André Johannssen.

Utskrift

Informasjon om eiendomsskatt
Kommunale tomter for salg

Her finner du en oversikt over tjenester og service som ytes av Haugesund kommune og noen andre offentlige etater. Du vil finne informasjon om hva tjenesten omfatter, kontaktinformasjon og tilhørende skjema og blanketter.

Dersom du ikke finner det du søker, ta kontakt med Servicesenteret på tlf. 52 74 30 00 eller aktuell enhet.

Klagemulighet

Du kan klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med. Klagen blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten. Klagen sender du til kommunens postmottak - 

 

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår