Fra jazzstemning til høljevann i Dokken

Som så mange år før inviterte Karmsund folkemuseum til Museumsjazz i Dokken onsdag ettermiddag. Mange møtte frem for å få med seg det tradisjonsrike åpningsarrangementet. God temperatur og stemningsfull musikk fra scenen ble plutselig avbrutt av et forferdelig regnvær som satte en stopper for arrangementet.

I år var det gruppene River Jazz & Blues Band, Naughty Professor og Elisabeth Kvinnsland med venner som spilte. Knut Netland var konfransier og fikk besøk av festivalåpner Kristin Ørmen Johnsen, ordfører Arne Christian Mohn og festivalutstiller Axel Rios. Publikum fikk med seg svingende jazztoner og åpning, før himmelens sluser åpnet seg over festivalbyen. Kort tid etter at den offisielle åpningen var gjennomført måtte arrangementet avbrytes på grunn av store nedbørsmengder.

Museumsjazz har blitt arrangert i over 20 år, og det har bare skjedd en gang før at arrangøren har måtte avbryte midt i arrangementet.

Trykk på bildene for full størrelse.

Musesumsjazz i Dokken i 2018. Foto: Tor André Johannssen.   Musesumsjazz i Dokken i 2018. Foto: Tor André Johannssen.   Musesumsjazz i Dokken i 2018. Foto: Tor André Johannssen.

Musesumsjazz i Dokken i 2018.
Foto: Tor André Johannssen.