Norges største miljøbåt kommer til Haugesund

I morgen kommer norges største miljøbåt til Haugesund! Vi skal ha en fin dag sammen hvor vi lærer om marint avfall, samt rydder en strand tom for plast. Etter aksjonen møtes vi alle på Miljødronningen hvor vi har enkel servering og en helt spesiell overraskelse til dere frivillige.

Clean Sounds er artistenes stemme i kampen mot plast i havet. Clean Sounds hedrer frivilligheten og hverdagsheltene gjennom hemmelige, intime, pop-up konserter etter strandryddeaksjoner langs kysten av hele Norge!  I Oslo var det Madcon som kom og spilte for de frivillige etter aksjonen, i Sandefjord var det Silya, og i Tvedestrand dukket Jarle Bernhoft opp. Hvem dukker opp i Haugesund? Jeg kan si så mye som at det er en veldig anerkjent artist, og publikum vil få en opplevelse for livet!

Norges største miljøbåt MS MIljødronningen kommer til Haugesund, og vi skal ha en fin dag hvor vi lærer om marint avfall, samt rydder en strand tom for plast. De frivillige vil bli hentet i båter på formiddagen og fraktet til stranden som skal ryddes. De vil få utlevert hansker og annet nødvendig utstyr av Norges Miljøvernforbund, som arrangerer selve strandryddingen. Etter aksjonen samles vi på MS Miljødronningen der det blir lett servering, og en kjent artist holder en intimkonsert for de frivillige. Vi er ferdige med alt senest kl 18.00.

Her er link til Facebook eventet, hadde vært supert om dere vil dele det på deres facebook side også. Dette er en unik opplevelse for de som blir med. Påmelding skjer også via facebooksiden. NB! Begrenset antall plasser!

Sjekk facebooksiden vår for å se bilder og videoer fra de andre aksjonene vi har hatt: https://www.facebook.com/cleansoundsnorway/

Hjemmeside: www.cleansounds.no

Eksakt oppmøtetid og sted på brygga vil bli sendt i god tid før oppmøte. Ha på gode sko og klær tilpasset været.