Nye Bølger utdeling av stipend til Ida Høines fra Karmøy

Vi har gleden av å informere at Ida Høines har blitt tildelt 5.000 kroner i stipend fra Nye Bølger.

Ida Høines gav ut to singler i 2021, den siste var «Heartbreak Avenue», hun jobber nå aktivt i studio med oppfølgeren som skal ut til sommeren. Hun gikk videre til UKM sin fylkesmønstring med sangen «Breath of Spring», den avholdes i Sauda fra 22. april.

Den siste tiden har vært svært hektisk med opptredener både i regi av Skudefestivalen, Sjøfartsdirektoratet og kommunestyret i Karmøy. Hun vil kombinere studioarbeidet og en del konserter fram mot sommeren.

21. april skal hun ha felles konsert med Jone Eikemo i Skudenes, der det blir anledning til å høre både gamle og nye låter. Billetter til denne konserten er nå ute på TicketCo.

Nye Bølger er en interkommunal tilskuddsordning mellom Karmøy, Haugesund og Tysvær, hvor unge artister kan søke om støtt til turnéer, innspilling eller deltakelse på festival/seminar.

Ida Høines har blitt tildelt 5.000 kroner i stipend fra Nye Bølger.