Ny runde Eldre ut på middag

"Eldre ut på middag" er et smakfullt tilbud til de over 65 år i Haugesund kommune, og er gjort mulig i samarbeid med byens restauranter og tilskudd fra Statsforvalteren i Rogaland. Tilbudet fungerer slik at du kjøper en middagsbillett til 125 kr og bruker denne til å bestille en god middag på en av byens mange restauranter.

Mange har slitt under pandemien
Det er mange eldre som har fått kjenne på sosial isolasjon under pandemien. Nå som samfunnet er gjenåpnet vil vi gjerne gi de eldre nok en god grunn til å gå ut på byen igjen.

I tillegg til at dette er et godt tilbud til de eldre er vi også glade for at dette vil gi en gunstig effekt med tanke på å stimulere det lokale næringslivet. Spesielt restaurantbransjen har slitt under pandemien og da er det kjempeflott at vi kan bidra til å få folk til å gå ut og benytte seg av byens mange gode spisesteder igjen.

Svært god respons
Eldre ut på middag slo veldig godt an da vi lanserte tilbudet første gang i juni tidligere i år. Vi fikk veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra byens eldre innbyggere om at de satte stor pris på dette. Derfor er det med stor glede at vi med midlene vi har til overs fra tilskuddsordningen tidligere i år nå kan gå i gang med en runde nummer to.

Feirer gjenåpningen med ny runde
Leif Birkeland, forvaltningssjef for helse, omsorg og sosiale tjenester, sier "Da vi lanserte tilskuddsordningen tidligere i år hadde vi som mål å motvirke fysiske og psykiske konsekvenser av sosial isolasjon og legge til rette for at fullvaksinerte eldre igjen kunne bli en del av et sosialt fellesskap. Dette var en stor suksess som vi fikk svært god respons på, så nå når samfunnet har åpnet opp igjen synes vi det er på sin plass å feire dette med en ny runde av Eldre ut på middag.".

Praktisk informasjon
Tilbudet gjelder mandag til torsdag i uke 41, 42 og 43 (11. oktober til og med 28. oktober) fra klokken 14.00 til 18.00. Middagsbilletter kan kjøpes på Festiviteten.no eller hos turistinformasjonen for 125 kr per billett.

Se liste over restauranter, meny og mer informasjon her

Kjøp billett