Kurs i psykisk helse hver tirsdag på Haugesund folkebibliotek

Psykisk helsetjeneste for voksne i Haugesund tilbyr en rekke drop in kurs på Haugesund folkebibliotek.

Kursene går hver tirsdag fra klokken 13 til 15. Det er ingen påmelding, så her er det bare til å møte opp!

"Ingen av oss fungerer som roboter, derfor tilbyr vi kurs som gir deg redskaper til å mestre de tingene som i perioder gjør livet mer krevende", kan en lese på kursplakaten som nå er spredd utover hele byen og som du også kan se lenger nede på siden her!
Depresjon, angst, søvn og følelser er temaene for kursene, som repeteres utover hele vinteren og våren 2023. Bare avbrutt av vinterferien i uke 9 og påskeferien i uke 14. Det betyr at folk i Haugesund kan få fire spennende og nyttige kurs med seg. Kursene blir holdt på Haugesund folkebiblioteket i et møterom i andre etasje hver tirsdag fra klokken 13 til 15. Velkommen!

For mer informasjon om tilbud og kursprogram, sjekk nettsiden til psykisk helse for voksne!

Uke 2: Depresjon
Uke 20: Depresjon
Uke 21: Angst
Uke 22: Søvn