Kartbestilling (SOSI/DXF)

Kartskisse

Haugesund kommune har lagt til rette en selvbetjeningsløsning for bestilling av digitale kartdata. Dataene leveres i SOSI- eller DXF-format. Løsningen er rettet mot det private konsulentmarkedet og kartgrunnlaget kan brukes til prosjektering, arealplanlegging, modellering, mv. Klikk her for å bestille kartdata eller les videre nedenfor.

Dataene leveres og faktureres via Ambita/Infoland med produktnavn "Grunnkart/eiendomsdata inkl. plankart". Tjenesten er priset ihht. Geovekst forvaltningsavtale innenfor Norge Digitalt-samarbeidet. Les mer om dette hos Kartverket.

For å bestille digitale kartdata må man ha en registrert bruker/kundeforhold i Infoland. Dette kan opprettes når man bestiller for første gang.
 

Les mer …

Utskrift

Kartbestilling (Situasjonskart)

Kartskisse

Haugesund kommune har lagt til rette en selvbetjeningsløsning for bestilling av situasjonskart. Dataene leveres som kartutsnitt i PDF-format og inkluderer situasjonskart som kan brukes ved søknader til kommunen, gjeldende reguleringsplan for valgt utsnitt samt kommunenplanformål. Planbestemmelsene for hhv reguleringsplan og kommuneplan følger også med som PDF. Løsningen er rettet mot alle som trenger dokumentasjon som vedlegg til søknader og andre henvendelser. Klikk her for å bestille situasjonskart og/eller naboliste eller les videre nedenfor.

Dataene leveres gratis for ordinære eiendommer og lastes ned direkte av brukeren. For store eiendommer som ikke kan lages automatisk går det en bestilling til kommunens servicesenter som vil ekspedere bestillingen manuelt.

Denne og andre tjenester er tilgjengelig under menyvalget "Bestill info og andre kartprodukter" i kommunens kartportal.
 

Les mer …

Utskrift

Kart - kommunens kartportal

Haugesund kommune har egen kartportal for innsyn i grunnkart og plankart. Her finner du informasjon om eiendommer, bygninger, godkjente tiltak, reguleringsplaner, kommuneplanbestemmelser og vegnett. I tillegg inneholder portalen selvbetjeningsløsninger som bl.a. bestilling av situasjonskart, bestilling av digitale kartdata for profesjonelle aktører samt lenke til eiendomsprodukter hos Infoland. Nedenfor kan du også gå direkte til noen av disse karttjenestene.

Kartportal
Hoveportal for geografisk informasjon i Haugesund kommune. Ved valg av utsnitt, eiendom, mv. gis lenker videre til innsynsløsningene nedenfor.

Bestilling av situasjonskart
Selvbetjeningsløsning for bestilling av situasjonskart, inkludert plankart for reguleringsplan og kommuneplan samt relevante planbestemmelser.

PlanInnsyn
Portal for oppslag på kommuneplan, kommunedelplaner og reguleringsplaner med tilhørende dokumenter og utvidet informasjon om planene, dispensasjoner, mv.

Digitale kartdata (SOSI/DXF)
Selvbetjeningsløsning for bestilling av digitale kartdata. Retter seg primært mot profesjonelle brukere som trenger kartdata til planleggingsformål og prosjekter.

Les mer …

Utskrift

NB! Dette nettstedet benytter informasjonskapsler og lignende teknologier

Dersom du ikke endrer innstillinger i nettleseren aksepterer du bruk av dette.

Jeg forstår

                      Fant du det du lette etter?        Ja jeg fant det jeg lette etter        Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter