Haugesund Sparebank støtter Åpen Sone

Åpen Sone gjengen er utrolig glade for støtten fra Haugesund Sparebank på 150.000 kroner til videre drift av det populære treffstedet for ungdom på Gamle Slaktehuset i Haugesund.

Populært og viktig tilbud
Prosjektet Åpen Sone var noe kommunen raskt stablet på beina for å sikre et ungdomstilbud i Haugesund i fjor sommer. Da het prosjektet "Kjekt Hima". Dette ble et såpass populært og viktig tilbud at vi måtte bare satse videre på dette. Vi har snudd på hver krone for å få prosjektet i havn, og med støtte fra Gavefondet til Haugesund Sparebank har vi fått sikret videre drift ut sommeren.

Åpent hele sommer
Tilbudet er åpent hele sommeren, hver uke mellom tirsdag og lørdag, for ungdom fra 13 til 18 år. Velkommen!

Klikk for stort bildeGlade ungdommer med utbetalingsbrevet fra Haugesund Sparebank. Fra venstre: Henrik Christiansen, Max Berning, Sean Martin Klette Høgstli, Norvald Nilsen, Mohamed Mohamed, Bao Doan, Oliver Rojas