Er du mann nok til å vise omsorg og ta en utfordring?

Haugalandet satser videre på prosjektet Menn i helse.

Haugesund kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn mellom 25 - 55 år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeiderHaugesund kommune ønsker å gi inntil 9 kandidater dette unike tilbudet.

Vi søker etter menn som er mann nok til å vise omsorg og til ta en utfordring! Det vil bli gjennomført informasjonsmøte på Gamle slaktehuset: Strandgata 70 5528 Haugesund 31. Januar kl. 1200. Meld deg på informasjonsmøtet her. Påmeldingsfrist 29. januar.

Før påmelding kan du gjerne snakke med din veileder i NAV. Ditt NAV-kontor kan også hjelpe til med påmelding.
På informasjonsmøtet vil du bli orientert om Menn i helse, utdanningen og jobbmulighetene. I etterkant av møtet vil det bli gjennomført intervju. Trolig i uke 8. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en 12 ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt på sykehjem eller tilsvarende. Deretter er det sommerjobb og videre utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Bilde av plakat som illustrerer menn i helse som er et prosjekt for å rekruttere menn til helsesektoren.  - Klikk for stort bildeHaugesund kommune er med på "menn i helse prosjektet" og arrangerer informasjonsmøte på Gamle slaktehuset 31. januar klokken 12. Illustrasjon

Ønsker du mer informasjon om Menn i helse? Sjekk hjemmesiden vår mennihelse.no

Er du vår neste mann? Grip muligheten! Kjenner du noen som fortjener muligheten? Tips dem om Menn i helse!

Se film om menn i helse på YouTube!

Har du spørsmål om Menn i helse? Kontakt fylkeskoordinator Øystein Johannessen telefon 90834919 eller mail oystein@mennihelse.no