eFaktura

Med eFaktura får du regningene rett i nettbanken i stedet for i postkassen, ferdig utfylt med KID-nummer og det hele. Full kontroll.

Nøl ikke - logg deg inn i nettbanken din i dag og opprett en avtale med Haugesund kommune!

Fordeler med eFaktura:

• fakturaen blir sendt direkte til nettbanken din
  • du slipper å taste KID- og kontonummer
  • du må godkjenne fakturaen før kontoen din blir belastet
  • eFakturaen blir lagret i nettbanken slik at du kan hente den fram igjen på ett senere tidspunkt
  • du kan velge om du skal få varsel på epost når fakturaen kommer i nettbanken
  • ved bankskifte vil eFakturaen følge med uten at du trenger å gjøre noe
  • Bruk av eFaktura gir en miljøgevinst

Kom i gang med eFaktura:

• Logg inn i nettbanken, finn fram til eFaktura og opprett avtale med Haugesund kommune. eFaktura-referansen finner du på vedlagte faktura. Eventuelt kan du si «ja takk» når du får spørsmål om du vil ta i bruk eFaktura etter å ha betalt fakturaen i nettbanken din.

E-faktura illustrasjon

Fant du det du lette etter?        Ja jeg fant det jeg lette etter        Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter