Deler naturopplevelser med folket

Svein Aase har vært leder for parkavdelingen i Haugesund kommune siden april-23. På fritiden tilbringer han mest mulig tid ute i naturen og deler opplevelsene med folk som besøker bloggen @hiketowest. 

Bilde av Svein Aase som er leder for parkavdelingen i Haugesund kommune. - Klikk for stort bildeSvein Aase er leder for parkavdelingen i Haugesund kommune.

Navn: Svein Aase

Alder: 42 år 

Bosted: Dalavikvegen i Skjold 

Interesser: Friluftsliv, dronefotografering og bloggen @hiketowest. Vi bruker naturen mye og deler det meste vi gjør. En tur i fjellet gir meg energi og får meg til å glemme den ellers hektiske hverdagen.

Hvilken jobb har du? Avdelingsleder park

Hvor lenge har du jobbet i Haugesund kommune?  Jeg er relativt fersk i min stilling og startet i jobben den 25. april i 2023.

Fortell litt om arbeidsoppgavene dine? Mine arbeidsoppgaver er veldig varierte, men det går mye i oppfølging av prosjekter, henvendelser fra innbyggerne og administrativt rundt dette.   

Hva er ekstra viktig for deg i jobben din? Være synlig for de ansatte og innbyggerne. Kunne løse de utfordringene som eventuelt dukker opp og ha kontroll på arbeidsoppgavene.  

Beskriv en god arbeidsdag for deg? Det er en hektisk hverdag og mye som skal gjøres, men en god arbeidsdag for meg er en dag der jeg har fått bruke kunnskapene mine. Jeg er også glad i utfordringer og det å kunne løse disse gir alltid en god følelse!