Book tid hos saksbehandler!

Fra mandag 13. februar kan du booke tid hos saksbehandler for byggesak, planavdeling og geodata/oppmåling.  

Det er 10 saksbehandlere ved Enhet for byutvikling som tester ut dette nå i første omgang. De arbeider ved byggesak, planavdeling og geodata/oppmåling. På samme nettsted finner du også svar på mange aktuelle spørsmål innenfor de ulike feltene. 

Hva er booking av saksbehandler?

Denne funksjonen som nå ligger på kommunens nettside, gjør det mulig å booke et møte med saksbehandler til tider der saksbehandler har gjort sin kalender og tid tilgjengelig. Når en innbygger booker tid legger denne avtalen seg direkte i kalenderen til saksbehandler med informasjon. Saksbehandler tar eventuelt kontakt om en trenger mer informasjon. Møtene vil i all hovedsak finne sted på Servicesenteret i Kirkegata 85.

Hvorfor booking?

Haugesund kommune ønsker å gjøre våre saksbehandlere mer tilgjengelige. Samtidig ser vi at det er nødvendig å planlegge og legge til rette tidspunkter for dette. Foreløpig tester vi ut med saksbehandlere ved Enhet for Byutvikling, men vi vil vurdere å utvide med andre enheter og virksomheter i kommunen etter hvert.

Her kan du lese mer om løsningen og reservere tid! 

Et skjermbilde som viser at en kan velge mellom byggsak, plan eller geodata/oppmåling.  - Klikk for stort bildeSkjermbilde av siden du kommer til når du skal booke tid hos saksbehandler. Skjermbilde