Bærekraftskonferansen og Nyskapingsuka

Nyskapingsuka fra 26. til 30. september er en uke med inspirerende og lærerike arrangementer som skal styrke og fremme innovasjon og vekst i Haugesundregionen. Et av arrangementene er Bærekraftskonferansen "Sammen om grønne muligheter"   i Maritim Hall Auditorium onsdag 28. september.

Vi ønsker å bidra til et tettere, mer målrettet og koordinert samarbeid om bærekraft på Haugalandet, slik at de gode initiativene som finnes kan bli mer samkjørte og de grønne forretningsmulighetene større. Sammen står vi sterkere!

Les mer og meld deg på Bærekraftskonferansen her

Plakat for Bærekraftskonferansen 2022 - Klikk for stort bildePlakat for Bærekraftskonferansen 2022 

Nyskapingsuka

"Urolige tider" er et av foredragene en kan få med seg under Nyskapingsuka 26. til 30. september.

 

Nyskapingsuka er en ny arena og møteplass for entreprenører, investorer, bedrifter, studenter og det offentlige, hvor en kan utveksle kunnskap, dele nyskapende idéer og knytte kontakter.

Initiativet til uka er tatt av Haugaland Vekst og den arrangeres i tett samarbeid med en rekke kommuner og andre aktører som har til felles å jobbe for vekst og nyskaping i vår region. De fleste av disse vil ha egne arrangementer i løpet av uka, andre samarbeider om arrangementer og noen stiller som sponsorer.

Målet på sikt er at Nyskapingsuka blir et årlig felles løft og mobilisering for nyskaping, endring og innovasjon i hele regionen, fra Sauda og Suldal i øst, Utsira i vest, Sveio i nord og Karmøy i sør.

Sjekk programmet! 

Les mer om arrangementet her